Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen tak mimochodem v té Ludmile říkají každému něco jiného . A to jak o ceně tak o volných místech na danou noc. To jenom pro pořádek.A už se tímto nezabývejme.;)

Odesláno

Našel by se někdo kdo by šel na dvoulůžko? Byla mi nabídnutá cena 1200/2 lůžka v kategorii ECONOMY popř 1500/3 lůžka což by bylo ještě lepší :)

Kdyžtak mi písněte SZ. Díky :papa

Odesláno

Tak už nehledám :)

DOMLUVENO s Pepitem a Kubíkem na trojlůžku a před chvílou odeslán email s rezervací.

Skuci: Já jsem jim psal, že patřím k akci Peugeot Clubu.. tak možná proto levnější :) Jinak doufám, že tam budeš taky zůstávat :) Máš u mě pivko za všechny ty rady ohledně POV a HAV ;)

PS: Po častém dotazu... Přijedu 206 Roland Garrosem :roker

[upravil dne 24/10/12 15:48 od ChouLu]

Odesláno
Nejake fleky tam pro nas jsou alè potrebuji vedet kolik lidi tam chce spat jj 1200 dvojluzko se snidani

Pe.Tr: Veverkovi by jedno dvoulůžko s dvousnídaní brali, jestli je to tedy ještě aktuální :papa Zatím jsem na ubytování nic nikde neobědnával :bojim

Mám už docela zmatek v tom, jestli tedy bude nějaká skupinová obědnávka nebo ne :myslim

Neradi bychom byli nuceni končit dřív jen kvůli návratu do Prahy :nevim

Odesláno

A pro některé i snídaně :D

Veverko určo si tam ťukni.. v emailové korespondenci mají bordel.. posílal jsem jim rezervačku a 2 dny nic nepřišlo, tak jsem volal a řekli mi, že to zarezervovali a poslali mi email... a email nikdy :) a kdyz ti reknou vyssi cenu nez 1200, tak se s nima klidne dohaduj, me nabdli za 900/1, 1200/2, 1500/3 :)

Odesláno
bude skupinová večeře, ne oběd :D

jinak ad ubytko si tam cinkni a rezervuj a rekni ze jsi z peu clubu

[upravil dne 27/10/12 16:24 od Pe.Tr]

Hehe, koukám, se mi zas něco jednou povedlo :D

BTW, dnes jsem pro sebe a manželku booknul dvoulůžko v Ludminle za 1.200,- s odkazem na P-C bez sebemenšího problému :super

[Edited on 31/10/12 12:31 by Veverka]

Odesláno
přihlašovadlo zeje prazdnotou, to budu muset všechno sežrat sám?:D

neboj nebudeš,nenecháme tě trápit se s jídlem není to zdravý,už jsem tam taky na seznamu přihlášených ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...