Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Obnovil a poupravil jsem inzerát na prodej, viz - Auta prodej

Opět jsem uzrál na prodej, doplnění info

Nové letní pneu 18\",

Nový Parrot i9200 zapojen do JBL !

Nový chladič klima

118 000 km

Cena 215 000 kč

Odesláno

merlin: svetelny senzor co je na celnom skle, ktory ti zapina svetlomety. zrejme myslel jeho citlivost

Madrid, toto sa nastavit neda, to je proste dane, ale preco to chces riesit nechapem :)

proste pocas denneho svietenia sa ti rozsvietia aj budiky na palubke a hotovka...

skus objasnit co ti na to viacej vadi :D

co som v dia videl tak citlivost dazdoveho senzora nastavit ide, ale svetelny som si tam nevsimol...

Odesláno

Ja som tiez menil cely kryt (aj s remenicou), mne ho remenica roztopila . Najskor to len cvrlikalo , 1km od domu zacalo vynechavat servo a ked som zastavil spod kolesa dym. Kryt bol roztopeny. (uz som bol v dedine doma tak som nechcel odstavovat). Tiez som sa potesil.

Odesláno
merlin: svetelny senzor co je na celnom skle, ktory ti zapina svetlomety. zrejme myslel jeho citlivost

Viem co robi svetelny senzor.. Ale som zato ze neni v RNEG, nevadi:)

[upravil dne 29/6/13 07:09 od merlin99]

Odesláno
Ja som tiez menil cely kryt (aj s remenicou), mne ho remenica roztopila . Najskor to len cvrlikalo , 1km od domu zacalo vynechavat servo a ked som zastavil spod kolesa dym. Kryt bol roztopeny. (uz som bol v dedine doma tak som nechcel odstavovat). Tiez som sa potesil.

kde si kupoval ten kryt ? a co stal ?

Odesláno

Tak včera začiatok výmeny kotúčov a platničiek zadná náprava.Jedna strana včera spravená,druhá dnes kôli malej nepríjemnosti ulomeného vodítka strmeňa,zalomenie,Musel som dnes zháňať.Kamarát zo ZH mi doniesol.Brzdy boli pôvodné 5 rokov-210 000km.Prikladám foto.Druhá strana na tom bola horšie,kotúč aj platničky.Všetko nové TRW.

post-32265-14109632150907_thumb.jpg

post-32265-14109632151071_thumb.jpg

[upravil dne 6/7/13 15:35 od janik6163]

Odesláno

Tak dneska po 3 hodinách rozborky a sborky jsem natáhnul kabel od baterie, přidal na výstup rádia Hi-LO převodníky, natáhnul kabely do kufru a už to hraje... další fáze je výroba bedny do místa kde je SW JBL, ale to mě teď moc netrápí. Budu se chvíli kochat pořádnou bednou a taky je možný, že to tak zůstane... vcelku mě překvapilo jaká to byla pohoda :)

[upravil dne 15/7/13 20:59 od koblih69]

Odesláno

jj

pridam aj ja nieco z dnesneho poznatku... zacal mi cukat brzdovy pedal pri brzdeni, co je jasnym znakom ze kotuce a dosticky ktore mimochodom stale cakaju v krabici od dna nakupu, kedze pred dvoma mesiacmi som zistil ze platnicky maju 1-2mm a kotuce maju minimalnu hranicu... ale treba ich poctivo opotrebovat, ved nebudem menit ked su este v norme :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...