maymo Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Takže asi po pol roku som sa mi konečne podarilo dostať do dielne s montážnou jamou. Vymenil som olej v automate, namontoval sito do náraníka a nastriekal brdiče na čierno.. Po výmene oleja, resp. jeho \"nariedení\", môžem objekívne prehlásiť, že prevodovka radí \"presnejšie\" a povedal by som že \"odhodlanejšie\". Pri radení z 2ky do 3ky zvykla ešte vykonať takú malú básnickú pauzu, ako keby s tou zaradenou trojkou niekto zošliapol spojku a pak zase pustil.. Také nezmyselné vyredenie a zaradenie rýchlosti. To teraz zmizlo. Teraz, čo tam zaradí, to tam je. Proste pohodička. Ako \"pán\" som s manuálom v ruke zmontoval predný náraník v priebehu 10 minút a zhruba po hoďke roboty bol ťahokov na svojom mieste. (nie som moc zástancom akýchkoľvek \"tuningových dorábok\" ale v tomto prípade to \"sito\" nevypadá vôbec zle a ešte k tomu aj plní svoj účel. Chráni chladič pred prípadným letiacim šutrom, a mňa pred prípadným infarktom z ceny za jeho opravu) takže paráda. A už keď som bol po lakte zaprasený, zjemnil som pohľad na špatné hrdzavé brzdiče a fukol som ich na čierno, sprejom na kachle. Hotovo. Do budúcna chystám ešte letmý pohľad na EGR-ventil a jeho prípadené vyčistenie a prelakovanie zadného nárazníka. (Bývalý majiteľ si v tomto aute doprial všetko, okrem cúvacích senzorov. Podľa toho ten zadok aj tak vypadá). A možno ešte slnečné fólie, ale to som ešte neni na 100 percent presvedčený či ich tam nazaj chcem. Zatiaľ toľko nové.. Všetkým prajem veľa bezproblémových km. Citovat
cvrlo Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 ja som natrel strmene zlatou a vyzerá to super Citovat
DERT123 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 ja mam strmene na cerveno viem ze to ma kazdy ale myslim ze k tej bielej sa to hodi Citovat
chuck11 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 čemu si natíral červeně i ty středy kotoučů :o to jsi mněl nechat stříbrné Citovat
Judes Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 ja som natrel strmene zlatou a vyzerá to super To by si nám mal doniesť ukázať cez víkend do Piešťan . Citovat
cvrlo Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 nesleduje, hanbí sa:( ale v sobotu mám konečne voľno, možno by sa na otočku dalo prísť pozrieť Citovat
cvrlo Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 tak dík ale veď aj ty si sa mal minule u mňa zastaviť, či...? Citovat
Judes Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 To hej, ale nakoniec som rozhodol ísť po dialnici. Citovat
DERT123 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 čemu si natíral červeně i ty středy kotoučů :o to jsi mněl nechat stříbrné bolo take kediake osuchane tak som strekol aj to:D preco nieje to dobre ? Citovat
cvrlo Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 mám aj foto.. [upravil dne 5/6/13 11:32 od cvrlo] Citovat
cvrlo Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 a ešte, aj keď to tak nieje vidno [upravil dne 5/6/13 11:34 od cvrlo] Citovat
chuck11 Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 čemu si natíral červeně i ty středy kotoučů :o to jsi mněl nechat stříbrné bolo take kediake osuchane tak som strekol aj to:D preco nieje to dobre ? Popravdě ne:myslim je to hodně divné(jako kdyby jsi mněl bubny),dej to do stříbrna ať to vypadá normálně Citovat
bart.lbc Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 Nové přední kotouče Ate + Destičky Ate výměna doma trochu problém povolit třemy torx t55 ale podřilo se a jsou na autě Citovat
janik6163 Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 Výmena oleja,filtrov a diagnostika trhania motora pri radení.A ešte ma čakajú vstreky s Tecom 2000 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.