Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže asi po pol roku som sa mi konečne podarilo dostať do dielne s montážnou jamou. Vymenil som olej v automate, namontoval sito do náraníka a nastriekal brdiče na čierno.. Po výmene oleja, resp. jeho \"nariedení\", môžem objekívne prehlásiť, že prevodovka radí \"presnejšie\" a povedal by som že \"odhodlanejšie\". Pri radení z 2ky do 3ky zvykla ešte vykonať takú malú básnickú pauzu, ako keby s tou zaradenou trojkou niekto zošliapol spojku a pak zase pustil.. Také nezmyselné vyredenie a zaradenie rýchlosti. To teraz zmizlo. Teraz, čo tam zaradí, to tam je. Proste pohodička.

Ako \"pán\" som s manuálom v ruke zmontoval predný náraník v priebehu 10 minút a zhruba po hoďke roboty bol ťahokov na svojom mieste. (nie som moc zástancom akýchkoľvek \"tuningových dorábok\" ale v tomto prípade to \"sito\" nevypadá vôbec zle a ešte k tomu aj plní svoj účel. Chráni chladič pred prípadným letiacim šutrom, a mňa pred prípadným infarktom z ceny za jeho opravu) takže paráda.

A už keď som bol po lakte zaprasený, zjemnil som pohľad na špatné hrdzavé brzdiče a fukol som ich na čierno, sprejom na kachle. Hotovo.

Do budúcna chystám ešte letmý pohľad na EGR-ventil a jeho prípadené vyčistenie a prelakovanie zadného nárazníka. (Bývalý majiteľ si v tomto aute doprial všetko, okrem cúvacích senzorov. Podľa toho ten zadok aj tak vypadá). A možno ešte slnečné fólie, ale to som ešte neni na 100 percent presvedčený či ich tam nazaj chcem.

Zatiaľ toľko nové..

Všetkým prajem veľa bezproblémových km. :papa

Odesláno
čemu si natíral červeně i ty středy kotoučů :o:o to jsi mněl nechat stříbrné

bolo take kediake osuchane tak som strekol aj to:D preco nieje to dobre ?

Popravdě ne:myslim je to hodně divné(jako kdyby jsi mněl bubny),dej to do stříbrna ať to vypadá normálně

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...