Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém se sjížděním pneu (Bridgestone) vzadu na elektronech. Sjíždí se mi víc z venku, navíc levá strana o něco víc jak pravá. V servisu na nic nepřišli.

Pak se mi stala ještě jedna záhadná věc ( byli u toho dva svědci). Zničeho nic se mi rozlítlo zadní sklo na tisíce malých kousku. Auto stálo a místě ze tří stran obehnáno budovami. Od poslední jízdy uběhly asi 2 hodiny??

Odesláno

Čau , mám taky problém ze zadní nápravou , peugeot 307 2.hdi break , sjíždej se mi gumy na vnitřní straně . Zajímavé je že i na předku . Prostě všechny gumy víc sjete na vnitřní straně . Tenhle týden se vidám do servisu tak uvidíme co mi řeknou .

Odesláno

Ty údaje jsou divné v tom, že pokud dobře čtu, tak zadní sbíhavost je 27\' (což je zhruba 2,7 mm!!!), tedy k sobě a přesto ti sjíždí vnitřní okraj. To nejde dohromady. Buďto to neměřil, anebo je vůle na ložiskách anebo prostě něco špatně.

Stejně tak na přední nápravě, rozbíhavost 18\'(zhruba 1,8 mm) je moc (to už může slušně hoblovat vnitřní stranu), zkušenost praví, že dobré je nastavit tak 0,0 anebo 0,5 mm sbíhavost k sobě.

Odesláno

Tak v pátek jedu pro novou nápravu , prej je prohlá :( , ale prostě to nechápu , prej byla nějak našponovaná tak se prej hodila do vrtule , co se dá dělat .

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...