Guest luke20 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Dnes jsem zjistil,že když i bez zapnutého motoru pustím spojku,tak až je na konci tak v ní něco lupne a v noze mám pocit jako by tam něco přeskočilo.Nebo tam něco překáželo. Třeba je nějaká blbost,ale raději se zeptám jestli nevíte co by to mohlo být. Jinak na funkci to nemá,žádný vliv.Díky Jinak je 406 rv.2000. [upravil dne 10/10/12 14:04 od luke20] Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 jj samostel lanka, casem ti v tom lupne, pedal se zasekne v podlaze a nepujde preradit, pak musi clovek spickou nohy vratit pedal nahoru a zkusit to znova, dokud to blbne obcas, tak se to da prezit. Taky jsem to mel asi pul roku a nedavno to zaclo blbnout uz moc, tak jsem dal nove a je klid Citovat
MilanF1 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Já to měl taky, lanko. I když to dělá občas, je to dost nepříjemné, do města nedoporučuji. Já to nejdříve provizorně vyřešil podložkou u převodovky, tím jsem lanko lehce zkrátil, ale trochu začla klouzat spojka. Pak jsem dal nové lanko Citovat
ChouLu Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Mě to začalo dělat po 10km koloně na D1... a druhej den už jsem neodjel Takže doporučuji vyměnit Když nahodíš VIN, tak ti najdu co tam máš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.