Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 pojistky jsou ok, zničehonic obě nefachaj . netuším proč, u řidiče je sedak novejsi tzn ze prodrene sito nebude , někdo nějaký tip?dikes. Citovat
xpetrix Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 A ja ze to iba ja vrazam prachy do autobusu a riesim minove pole Ale moje sadacky nastastie hreju,aspon dufam,lebo v lete som ich otacal o 180° (prvykrat).Dufam,ze kable su OK a prdel bude v teple.Este nebola prilezitost ich v tejto \"zimnej\" sezone vyskusat.Stava do prepinacov ide?Raz sa tu niekde pisalo,ze si treba davat pozor na lakte a kolena,ked sa po nieco clovek natahuje a nedopatrenim sa zaprie do sedaka.Vtedy sa moze poskodit ta mriezka,ci sito. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Kontroloval jsi pojistky u akumulátoru vpravo pod podlahou? Měly by to být F36 a F37. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 jj kontroloval jsem tam vsechny pac jsem zapomel ktere to jsou a ty jsou ok Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 je mi divne že obě sedačky najednou Citovat
HonzaZ Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 No právě, kostry jsou také dvě, pro pravou a levou stranu. Jedině jsem koukal, že tam také leze nějaký signál z BSI, který je společný pro obě sedadla, ale bohužel ho nedokážu rozkódovat. Jen tak mě napadlo, zda se vyhřívání nekonfiguruje přes dia. Pokud ano, tak se mohla třeba rozhodit konfigurace v BSI, ale to je jenom dohad. Citovat
Agrafik Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Teorie: jednotky vyhřívání sedaček komunikují s BSI?. Jestli jsem něco nepřehlídnul, tak obě komunikují s BSI po stejném vodiči. Tak třeba to bude ono. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 pravdou je ze auto bylo v nedeli napichnute na dia... zkusim mrknout, dikes za popichnuti Citovat
HonzaZ Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Tak jsem ještě trochu bádal a zjistil jsem, že ten signál z BSI bude \"motor v chodu\", což by odpovídalo. Pokud tento signál není, tak sedačky nehřejí. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 jak by to ale dokazala ovlivnit dia? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 No právě nevím, zda se tam nekonfiguruje vyhřívání sedadel? Citovat
Agrafik Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Že vyhřívání není přítomno? Nebo konektor? Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 v te lexii jsou nejake opce , tak to zkouknu Citovat
HonzaZ Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Může to být třeba i nedotek na konektoru. Nevím co jste na tom autě vyváděli? Citovat
Agrafik Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Při dnešních 2st nad nulou by mi to chybělo, tak ať je to nějaká krav..a. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Počkat, tak kdo má problém na autě, Pe.Tr nebo Agrafik? Citovat
Agrafik Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 HonzaZ: Já Pe.tr-u jen držím ,aby to byla kravina. Já mám naštěstí zadek v teple Citovat
HonzaZ Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Aha, už jsem se lek´, že hledám pro C8 rok 2003 a nakonec to bude 807ma. Citovat
filas1 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Tak mě taky nejde vyhřívání u řidiče, ale už jsem to vzdal. Je to přerušený přímo v sedáku, s čímž se asi dělat nic nedá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.