Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím prosím neukamenujte ma,že som založil novú tému hoci viem ,že sa to tu už rozoberalo ,ale ja to tu proste neviem násť.

Potrebujem poradiť :(

Jeden deň som sa vracal z roboti 130kh/h zrazu zničoho nič auto prestalo tahať a teraz sa ledva vyvlečiem do kopca na 3ke

Bol som 2 servisoch v oboch mi povedali automaticky TURBO je kaput.No kedže mám jedného mechanika z rodiny všetko skontroloval (Turbo,hadice od turba,cidlá)všetko čo je spomenute tu na fóre.Všetko vporiadku až na davkovač vzduchu či ako sa to volá(označenie to má 0345 F0) Ta spodná klapka nefunguje.Moźe to sposobiť stratu výkonu.Keď ostatne veci sú vraj vporiadku:myslim

post-46985-1410962739589_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj, vítám tě tady mezi námi. Pokud zůstává spodní klapka dávkovače otevřená, tak vzhledem k tomu, že horní je v normálním stavu otevřena, bude docházet k jinému průtoku vzduchu a také se bude míchat chladnější vzduch s teplejším, a tím pádem čidla tlaku v potrubí a teploty vzduchu vyhodnotí nesrovnalost. Na základě toho ŘJ motoru spadne do nouzového režimu a motor nepodává patřičný výkon.

Odesláno

Zdravím no niesom tu celkom nový ,no kedže auto poslúchalo tak som forum nechodil a zabudol som staré meno-heslo.Dakujem za odpoveť.Ešte sa chem opítať je jedno aký motor HDI či citroen alebo peugeot pretože u nás je len citroen a tam to možem objednať.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj chlapci,

vi nekdo presne na co ma vliv ta klapka viz, foto? Po vymene EGR ji mam totiz odpojenou, protoze to zlobilo. Auto jezdi stejne jako predtim, ale preci jen bych to chtel dat dohromady. Najezdil jsem s tim vic jak 1,000 km, ale ted me docela zamrazilo, kdyz jsem jel z Chorvatska (Zadar) domu. Pri delsi jizde do kopce mne pri zastavce na benzince najednou poklesl vykon (pri rychl. stupni 3,4 to bylo znat nejvice). Srovnalo se to pak az kdyz motor vychladl.

Mam P407 SW, 2004, 100kW

post-22169-14109627639144_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...