go.play Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 tak chlapci, kdo z vás tam jede? já do toho asi jdu Citovat
mr.SM Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 No email s foto jsem poslal, cekam na odpoved... Citovat
go.play Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 víš jak se to řiká .... lína huba, holý neštěstí zkusil jsem to a vypadá to, že to vyšlo doufám že neshání auta na demolici Citovat
skuci Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 tak jsem pánovi volal a prý už je plno, ale 508čka tam žádná není, ale neví, za chvíli mi volal že se se mnou počítá... projistotu chtěl ještě mail s fotkou, bude tam prý asi 20 aut prý abych počítal že začátek mezi 7-8 hodinou ráno a konec někdy kolem 16-17hod. protože se prý natáčí denní scéna Reklama prej nevadí, takže 2 loga a webovka na nárazníku ok. Citovat
Benito aka Kusadlo Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Všem co jsem neodpověděl se omluovám, ale za poslední tři dny se to zbláznilo a lidi posílaj jak zbláznění. Tak to býva vždycky, lidi nedjřív váhaj a pak by chtěli taky. Sice už je plno, ale když bude zase sháňnka po Frantíkách, tase ozvu, nehledě k tomu někdo může odříct, můžou chtít ještě atd.. Požadavky se mění každý den, tak to u filmu prostě chodí. PS: pro 106 ve verzích Sport, Rally, GTi mám tak trochu slabost. To si prosadim. Citovat
Agia Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 No, klasika, nevadí. Holt si nepřilepšim ke studiu.)) Ať vám to dobře dopadne, kdo ste se tam dostal. Citovat
Angelussy Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Haleď já pojedu z Kralup nad Vltavou nejspíš. Můžeme dát sraz Citovat
Frozz Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Tak si to užijte, já jsem prý moc výrazný :( Citovat
skuci Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 tak koukám pár lidí tu znám, tak alespoň nebude nuda :-)... jinak já sem dohodnutý ještě s jednou 508 že jedeme spolu směr od Nymburka po D11 tak když se bude chtít někdo přidat ;-) Citovat
go.play Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 tak během dneška už druhá změna v natáčení, doufám že byla poslední, točit se bude noční scéna, takže od 19°° - 1°° , původně to mělo být od 7°° ráno Tak jak jste se s tim poprali? Citovat
MJSytic Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Trošku jsem začínal mít pocit, že to je tahání za nos, ale když to čtu, jsem o něco klidnější Já s tím problém nemám, ale majitelka vozu si s sebou poveze deku a polštář Jen doufám, že tam bude dostupné nějaké to občerstvení - večer mám největší hlad Citovat
Milan+ Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Jako jedeš ve dvou jo? Minule musel být je šofér sám. Jináč si myslím,že když do toho někdo jde,tak holt nemůžu koukat na termín a musím u tohoto počítat se změnou. [upravil dne 17/10/12 23:46 od Milan+] Citovat
Angelussy Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Změna mi nevadí ... jen by mě zajímalo jestli fakt může být spolujezdec. Citovat
skuci Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Angellussy: řeknu ti to takhle... kámoš chtěl jet se mnou taky tam sem se ho ptal a ten chlápek mi řekl, jako není to zakázaný ale... bude tam tolik lidí, že když sebou nepovezete narvaný auto, tak to nikdo nepozná... bychom mohli udělat nějakej menší pokec-peugeot srázek hm...? snad Vás tam někde poznám... :-D co se týká mě asi to problém nebude protože tam bude kolega pkr s kombíkovou 508čkou a moje sedanová 508 jako jediná :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.