Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem pánovi volal a prý už je plno, ale 508čka tam žádná není, ale neví, za chvíli mi volal že se se mnou počítá... projistotu chtěl ještě mail s fotkou, bude tam prý asi 20 aut

prý abych počítal že začátek mezi 7-8 hodinou ráno a konec někdy kolem 16-17hod. protože se prý natáčí denní scéna

Reklama prej nevadí, takže 2 loga a webovka na nárazníku ok.

Odesláno

Všem co jsem neodpověděl se omluovám, ale za poslední tři dny se to zbláznilo a lidi posílaj jak zbláznění. Tak to býva vždycky, lidi nedjřív váhaj a pak by chtěli taky.

Sice už je plno, ale když bude zase sháňnka po Frantíkách, tase ozvu, nehledě k tomu někdo může odříct, můžou chtít ještě atd..

Požadavky se mění každý den, tak to u filmu prostě chodí.

PS: pro 106 ve verzích Sport, Rally, GTi mám tak trochu slabost. To si prosadim.:D

Odesláno

tak koukám pár lidí tu znám, tak alespoň nebude nuda :-)... jinak já sem dohodnutý ještě s jednou 508 že jedeme spolu směr od Nymburka po D11 tak když se bude chtít někdo přidat ;-)

Odesláno

tak během dneška už druhá změna v natáčení, doufám že byla poslední, točit se bude noční scéna, takže od 19°° - 1°° , původně to mělo být od 7°° ráno

Tak jak jste se s tim poprali? :D

Odesláno

Trošku jsem začínal mít pocit, že to je tahání za nos, ale když to čtu, jsem o něco klidnější :aut Já s tím problém nemám, ale majitelka vozu si s sebou poveze deku a polštář :D

Jen doufám, že tam bude dostupné nějaké to občerstvení - večer mám největší hlad :D

Odesláno

Jako jedeš ve dvou jo? Minule musel být je šofér sám.

Jináč si myslím,že když do toho někdo jde,tak holt nemůžu koukat na termín a musím u tohoto počítat se změnou.

[upravil dne 17/10/12 23:46 od Milan+]

Odesláno

Angellussy: řeknu ti to takhle... :D kámoš chtěl jet se mnou taky tam sem se ho ptal a ten chlápek mi řekl, jako není to zakázaný ale... bude tam tolik lidí, že když sebou nepovezete narvaný auto, tak to nikdo nepozná...

bychom mohli udělat nějakej menší pokec-peugeot srázek hm...? snad Vás tam někde poznám... :-D co se týká mě asi to problém nebude protože tam bude kolega pkr s kombíkovou 508čkou a moje sedanová 508 jako jediná :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...