Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak těhlice z 1.1 s posilovačem řízení sedí na tvoje auto, ale náboj kola má jiné objed. číslo, takže se v něčem liší, i ložisko má jiné číslo, takže i ložisko je jiné

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak těhlice sehnána namontována vše v pořádku po ujetí 4km a následné kontrole už je na kole zase vůle a kdybych jezdil dále bude se zvětšovat.

Shrnutí: Kulák nový, ložisko nové, změna těhlice s ložiskem a nábojem bez vůle po ujetí 4km opět vůle.

Už opravdu nevím kde je chyba.

Díky za každou radu :myslim

Odesláno

Jasně rameno je dorbé dokonce měněné.

Vůle je přímo uvnitř v ložisku jenže prostě po jízdě se ta vůle udělá něčím co mi nejde do hlavy. Proč se to tak stane když vše je v pořádku utaženo bez vůli a po jízdě je tam vůle a ložisko a náboj je každý km víc na sračku :roll

Odesláno
Jasně rameno je dorbé dokonce měněné.

Vůle je přímo uvnitř v ložisku jenže prostě po jízdě se ta vůle udělá něčím co mi nejde do hlavy. Proč se to tak stane když vše je v pořádku utaženo bez vůli a po jízdě je tam vůle a ložisko a náboj je každý km víc na sračku :roll

s tím jsem se ještě nesetkal, takže nevím, nikdy se mi nestalo, abych vyměnil ložisko kola a po ujetí pár KM tam byla vůle jeden centimetr :o

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak polosa to není j stejná co jsem porovnával.

Na vrakovišti mi, ale říkal, že tam bývá podložka pod matkou a, že mám jinou úzkou matku.

Mohl by mi někdo tedy potvrdit zda tam podložka opravdu je a zda můj problém mohl být teda tím že tam neni origo matka na poloose a podložka?

• O 9 let později...
Odesláno
V 6. 10. 2012 at 11:30, Danielxs napsal:

Zdravim mám takový problém a potřebuju radu.

Jde o vůz Peugeot 106 1.4XR nový model 96

Když zvednu levé přední kolo na heveru tak má kolo tak centimetrovou vůli tzn. že když chytnu kolo tak s ním hýbu jakoby v ložisku. Kulový čep a ložisko vyměněno vůle stále stejná.

Kde by mohl být problém?

Prý tam má být nějaká podložka která se utahováním sevře a vymezí vůli.

Také mě zajímá jak se mění náboj a co dělá když je poškozený.

případně by se mi hodil obrázek z manuálu přední celé těhlice.

Moc díky za postřehy :)

Mám stejný problém jak jsi to nakonec vyřešil 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...