Danielxs Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 to se dá takhle zjistit jo? VIN: VF31CKFXT51511923 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 tak těhlice z 1.1 s posilovačem řízení sedí na tvoje auto, ale náboj kola má jiné objed. číslo, takže se v něčem liší, i ložisko má jiné číslo, takže i ložisko je jiné Citovat
Danielxs Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 To může znamenat že by nepásla poloosa třeba? Takže změřit rozměry ložiska a náboj se dá taky nějak změřit? Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 jj, ta poloosa nemusí pasovat asi na drážky, míry ložiska a náboje neznám Citovat
Danielxs Odesláno 22. říjen 2012 Autor Odesláno 22. říjen 2012 Tak těhlice sehnána namontována vše v pořádku po ujetí 4km a následné kontrole už je na kole zase vůle a kdybych jezdil dále bude se zvětšovat. Shrnutí: Kulák nový, ložisko nové, změna těhlice s ložiskem a nábojem bez vůle po ujetí 4km opět vůle. Už opravdu nevím kde je chyba. Díky za každou radu Citovat
Altman Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Tak přece není tak těžké zvednout auto.....jeden člověk bude hýbyt kolem a druhý přesně zjistí kde je vůle. Rameno zkontrolováno? Citovat
Danielxs Odesláno 22. říjen 2012 Autor Odesláno 22. říjen 2012 Jasně rameno je dorbé dokonce měněné. Vůle je přímo uvnitř v ložisku jenže prostě po jízdě se ta vůle udělá něčím co mi nejde do hlavy. Proč se to tak stane když vše je v pořádku utaženo bez vůli a po jízdě je tam vůle a ložisko a náboj je každý km víc na sračku Citovat
greg Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 V jakém směru je ta vůle ? co čep řízení? Citovat
Danielxs Odesláno 22. říjen 2012 Autor Odesláno 22. říjen 2012 viz video na předchozí stránce. ČEPY ŘÍZENÍ TO NEJSOU. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Jasně rameno je dorbé dokonce měněné. Vůle je přímo uvnitř v ložisku jenže prostě po jízdě se ta vůle udělá něčím co mi nejde do hlavy. Proč se to tak stane když vše je v pořádku utaženo bez vůli a po jízdě je tam vůle a ložisko a náboj je každý km víc na sračku s tím jsem se ještě nesetkal, takže nevím, nikdy se mi nestalo, abych vyměnil ložisko kola a po ujetí pár KM tam byla vůle jeden centimetr Citovat
Danielxs Odesláno 24. říjen 2012 Autor Odesláno 24. říjen 2012 Já taky ne. Sháním poloosu tedy zatím se nidko neozval. Citovat
Danielxs Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 Tak polosa to není j stejná co jsem porovnával. Na vrakovišti mi, ale říkal, že tam bývá podložka pod matkou a, že mám jinou úzkou matku. Mohl by mi někdo tedy potvrdit zda tam podložka opravdu je a zda můj problém mohl být teda tím že tam neni origo matka na poloose a podložka? Citovat
Martin 868686 Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 V 6. 10. 2012 at 11:30, Danielxs napsal: Zdravim mám takový problém a potřebuju radu. Jde o vůz Peugeot 106 1.4XR nový model 96 Když zvednu levé přední kolo na heveru tak má kolo tak centimetrovou vůli tzn. že když chytnu kolo tak s ním hýbu jakoby v ložisku. Kulový čep a ložisko vyměněno vůle stále stejná. Kde by mohl být problém? Prý tam má být nějaká podložka která se utahováním sevře a vymezí vůli. Také mě zajímá jak se mění náboj a co dělá když je poškozený. případně by se mi hodil obrázek z manuálu přední celé těhlice. Moc díky za postřehy Mám stejný problém jak jsi to nakonec vyřešil Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 pochybuju, že je taková velká vůle v ložisku, to bude jinde a nebude moc těžké to zjistit, když sundáš kolo a podíváš se... , takhle od stolu to těžko někdo trefí VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.