Beendy Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Ahoj,kupuju Peugeota 407 kombi 2Hdi 2008 nemám s tímto autem žádné zkušenosti,nevíte někdo na co si mám dát pozor? Děkuji Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 pročti si sekci 407 je tu toho dost....ale jinak vítej... [upravil dne 6/10/12 11:36 od Jitka+Jirka] Citovat
Judes Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 To ho potom od kúpy odradí, je dobré si to tu trochu naštudovať ale netreba to brať komplexne že sú to autá nejak extrémne poruchové. Sem na fórum sa väčštinou ľudia obracajú ak majú nejaký problém ale nájdeš aj vlákno v ktorom sa píše o spokojnosti užívateľlov 407-čiek, ja som spokojný. Beendy inak vytaj medzi nami a nech sa ti podarí natrafiť na ten správny kus. Citovat
Beendy Odesláno 6. říjen 2012 Autor Odesláno 6. říjen 2012 Děkuju za názor,původně jsem chtěl koupit 1.6Hdi ale už jsem zjistil,že ten motor na kombi je moc slabý a že spojka nic nevydrží,tak jsem si zarezervoval 2.0Hdi tak uvidím,jinak dvanáct let jezdím s Citroen Xsara mám na ní 280000 a bez poruch,jen měním olej a liju naftu. Ta 407 se mi moc líbí,proto chci změnu. Citovat
koblih69 Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Neřekl bych, že 1,6 je moc slabý a ani to, že by spojka na 2.0 měla větší trvanlivost Citovat
Beendy Odesláno 6. říjen 2012 Autor Odesláno 6. říjen 2012 Tady tento názor o motorech jsem vyčet na webu S auto,kde se majitelé vyjadřují nabízeným vozům.Já bych ještě potřeboval namontovat tažný zařízení tak ta 2.0 bude asi lepší i když má větší spotřebu. Citovat
koblih69 Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Aha no když to psali na S-Auto tak to musí bejt pravda! Citovat
Beendy Odesláno 6. říjen 2012 Autor Odesláno 6. říjen 2012 Zatím to auto neznám tak se chytám všeho co uslyším,proto jsem tady mezi vámi,kteří máte zkušenosti a můžete poradit. Citovat
DERT123 Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 pred kupou si daj tu chalanom zisit historu podla VIN Citovat
Judes Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 tak ta 2.0 bude asi lepší i když má větší spotřebu. S tou spotrebou je to také všeliaké, záleží kde budeš najviac auto používať v meste alebo medziemesto prípadne diaľnice. 1.6hdi bude mať o čosi lepšiu spotrebu v meste ale ak budeš jazdiť dialnice 2.0hdi má 6st. prevodovku kde bude spotreba v prospech 2.0hdi. Citovat
Beendy Odesláno 23. říjen 2012 Autor Odesláno 23. říjen 2012 Ahoj,tak dneska jsem měl jít koupit svou vysněnou 407,shodou okolností přišel zaměstnanec servisu Peugeot a zeptal se mě jestli mám sebou ruksak s penězma na opravy tohoto auta,na to mi vyložil všechny závady,které toto auto má tak jsem koupi zrušil a zůstávám u svého Citroena,škoda je to krásný auto.Věřil jsem mu protože je opravuje denně. Citovat
Juve Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 He...he tak to nemá chybu.No a čo ti teda poradil ,ktoré auto je bezporuchové ??? Citovat
Feelly Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Myslím si, že to tak závažné nebude je to jako u každého kus od kus.. To nikdy nevíš.. Znamej 407 má a dělá jen běžnou udržbu a je sní spokojen.. Je to R.v 2006 i když je to teda 2.2HDi no.. A poruchy dá se říct žádne Citovat
radim.1008 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Přesně tak, u každého ojetého auta se musí počítat s nějakou závadou, či problémem, co bude chtít navštívit servis. Člověk nesmí zapomínat, že kupuje ojetinu a ne funglovku. I když i s těma funglovkama to není pak kdoví jaký, co se týče autorizovaných servisů. Nedej na názor jiných a kup si to, po čem toužíš. Základní servis budeš dělat tak jako tak a na každém autě jsou spotřební věci. Dobré koupi zdar. [Edited on 23/10/12 19:23 by radim.1008] Citovat
koblih69 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Ahoj,tak dneska jsem měl jít koupit svou vysněnou 407,shodou okolností přišel zaměstnanec servisu Peugeot a zeptal se mě jestli mám sebou ruksak s penězma na opravy tohoto auta,na to mi vyložil všechny závady,které toto auto má tak jsem koupi zrušil a zůstávám u svého Citroena,škoda je to krásný auto.Věřil jsem mu protože je opravuje denně. Jé mám už pár dní mizernou náladu, ale tohle mě pobavilo, děkuju Citovat
Laďa Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 A co tady Hlavně zase nepotkávej mechaniky od ..........:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.