Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky.Takže mam 206 1,9D 1999 a nejako mi prestalo fungovat zatvaranie dverí centralom.Ak stlačím tlačidlo tak dvere zamkne ale hned nato otvorí.Pri jazde mi začalo blikať stropné svetlo že mam zle zatvorené dvere.Po skúšaní som prišiel nato že sa jedná o zadné ľavé dvere ak ich pritlačím tak zamkne:grr.Klučom zamkne bez problému.Vie niekto ako to mam nadstaviť?...a hlavne kde mam nastaviť?Predpokladam že tam je asi nejaký spínač.Ak niekto vie poradte prosím:myslim...Dakujem

Odesláno

mne to skorej pripomina spominany konc.spinač pretože ked pritlačim trocha dvere v oblasti zamku tak sa to zamkne a našťastie už neotvorí...opačne teda pri otvaraní centrálom to funguje bezchybne...vlastne by možno pomohlo podanie zamku aby viac pritiahlo dvere pri zavretí...lenže to by mi už vznikol odskok medzi karoseriou a dverami...takže mam nejaky spinač na zamku dverí?vyberiem von zamok a tam niekde to najdem?dá sa to nejako nastaviť...robil ste to niekto?

Odesláno

Zámek na 206 jsem rozdělaný neměl, ale u 406 je třeba nerozebíratelný, takže když ho rozebereš :D uvidíš uvnitř zmíněný mikrospínač. Nekdy jsou ty zámky snýtované, ale to se dá taky vyřešit..., nebo jiný z vraku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...