tonottt Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Ahojky.Takže mam 206 1,9D 1999 a nejako mi prestalo fungovat zatvaranie dverí centralom.Ak stlačím tlačidlo tak dvere zamkne ale hned nato otvorí.Pri jazde mi začalo blikať stropné svetlo že mam zle zatvorené dvere.Po skúšaní som prišiel nato že sa jedná o zadné ľavé dvere ak ich pritlačím tak zamkne:grr.Klučom zamkne bez problému.Vie niekto ako to mam nadstaviť?...a hlavne kde mam nastaviť?Predpokladam že tam je asi nejaký spínač.Ak niekto vie poradte prosím:myslim...Dakujem Citovat
koblih69 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Dělá to spínač v zámku, případně by to mohl být kabel k němu. Naposledy jsem to tady psal tak před týdnem.. ach jo. Citovat
tonottt Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 mne to skorej pripomina spominany konc.spinač pretože ked pritlačim trocha dvere v oblasti zamku tak sa to zamkne a našťastie už neotvorí...opačne teda pri otvaraní centrálom to funguje bezchybne...vlastne by možno pomohlo podanie zamku aby viac pritiahlo dvere pri zavretí...lenže to by mi už vznikol odskok medzi karoseriou a dverami...takže mam nejaky spinač na zamku dverí?vyberiem von zamok a tam niekde to najdem?dá sa to nejako nastaviť...robil ste to niekto? Citovat
mxmen Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 spínač je uvnitř zámku a ten je nerozebíratelný, zkus protikus zámku malinko vysunout směrem ven z auta. Citovat
koblih69 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Zámek na 206 jsem rozdělaný neměl, ale u 406 je třeba nerozebíratelný, takže když ho rozebereš uvidíš uvnitř zmíněný mikrospínač. Nekdy jsou ty zámky snýtované, ale to se dá taky vyřešit..., nebo jiný z vraku. Citovat
marko306 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Niekedy stačí ten jazýček zámku iba poriadne očistiť od prachu a prestreknúť wédečkom aby sa pekne hýbal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.