davidekcz Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Ahojte, Tak se mi dneska \"povedl\" parádně roztřískat mladý telefon :( Respektive display. Tak a teď k věci.Myslím si, že by to nemusela být taková rana dát nový display ne? Máte nějaký dobrý stránky kde se dá sehnat display? Za rozumnou cenu? Případně kdy se v tom někdo vrtal a byl by schopný za nějak peníz provést i opravu nebudu se bránit, díky :papa Tady obrázek : Citovat
Ferry Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 http://www.zbozi.cz/?typ=nabidky&q=displej+N97 pokud na to uplne nechvatas a chces neco usetrit, pak za polovic http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_FS=1&_sacat=0&_from=R40&_nkw=N97+display&rt=nc&LH_BIN=1 Citovat
ChouLu Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Jéééj... včera sem ten displ prodal za pětibábu protože mi tu ležel si to taky nemohl rozbít dřív? Citovat
davidekcz Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 Tak z toho ebay-e to nevypá špatně, ale nemám tam účet ale to bych tady někoho sehnal kdo by mi to objednal. Ještě proběhnuu nás opravny co by za to chtěli, ale to si myslím, že bude draho... Citovat
davidekcz Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 Jéééj... včera sem ten displ prodal za pětibábu protože mi tu ležel si to taky nemohl rozbít dřív? ChouLu : škoda... Citovat
koblih69 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Já ti to klidně udělám, ale s tím, že případné problémy si pak budeš řešit sám. PS: nechceš jí spíš koupit něco jinýho než Nokii [upravil dne 2/10/12 12:15 od koblih69] Citovat
davidekcz Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Já nokii nemám :aut Jak sem psal, je to mladý a ono ho dostala k narozkám...:( Tak jí ho chci dát do kupy. Byl jsem tady u nás u opraváře a ten mi řekl, že origo display od nokie i s výměnou 890Kč P.S: Taky jsem byl vždy zatíženej na nokie, ale podle mě poslední 3-4 roky nestíhá konkurenci...taky bych jím zatím nechtěl... Citovat
ChouLu Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Písni mi SZ. já ti to z toho ebaye klidně objednám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.