Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neřekl bych že sem jeden z mála, těch lidí bude asi víc ale málo kdo se s tím pochlubí.

já jen píšu svou osobní zkušenost.

plyn rád střílí a střelil mi zpátky takže mi to roztrhlo box se vzduchovým filtrem a odešla váha vzuchu. sehnal sem starsí za 5000 a tan co mi ji tam montoval tak mi říkal že znamýmu co měl taky mazdu na lpg ji montoval 4x do roka a pak viděl rozdělanej motor do 50000km a dost se divil

i servisy se na vas divaj divně když tam máte plyn

takže nemohu LPG nikomu doporučit

Odesláno

zpětná klapka tam samozřejmě byla ale asi to nebylo dostačující:(

ale nejen to. auto začlo žrát hodně oleje a tak sem ho radši prodal. koupil ho kolega z práce, takže znám další historii.

a hádejte kde to auto skončilo. v AAA praha a pak si tam kup auto. chudák ten co ho tam koupil. brzo dojezdí:(:(:(

Odesláno

to je nikdy nekoncici diskuze priznivcu a odpurcu stejne tak jako mezi naftaky a benzinaky. kdyz je kvalitni LPG zarizeni, je dobre servisovany tak podle me neni zadnej problem - moje 406ka ma najeto 230 000 km na LPG , olej nezere, motor tahne, nic nikam nestrili, protoze tam neni obycejnej smesovac jako se daval do favoritu ale vstrikovace, takze ja bych to asi ukoncil tuhle diskuzi, stejne to nikam nepovede :D

Odesláno

souhlasím s Ferrym že bysme tu o tom mohli diskutovat do nekonečna, každej má s LPG jiný zkušenosti

možná je to tím že Peugeot má jiný LPG a pravděpodobně montované už z výroby

jedno vím jistě. auto na LPG už NIKDY nechci. až bude možnost tak pujde z domu i fáčko:D

Odesláno

Souhlasim s Ferrym, LPG tam mam od vyroby, mam najeto podle tachometru 165 tis. a pocitam, ze to ma taky kolem 220 tis., jestli ne vic. A motor stale bezvadne slape a nemuzu si stezovat.

Jinak jsem mel plyn ve facku a najel na nem 100 tis a motor do ted slape a je porad vybornej, ma poctivych 150 tis. (prodal jsem ho kamosovi) a je naprosto spokojenej. Tak nevim.

Jediny auta, ktery na plyn trpely a byly brzo mrtvý, jsou stodváci, protoze maj litinovou hlavu!

Odesláno

Je důležité pamatovat na jednu důležitou podmínku, nestartovat na plyn studený motor (aby se nevydíral nasucho).

Je dobré nastartovat na benzín (je trochu mastný - narozdíl od plynu, který ještě vysušuje) a nechat jemně prohřát, aby olej začal mazat, pak teprve přepínat na plyn.

Odesláno
Napsán autorem Pinďa

Je důležité pamatovat na jednu důležitou podmínku, nestartovat na plyn studený motor (aby se nevydíral nasucho).

Je dobré nastartovat na benzín (je trochu mastný - narozdíl od plynu, který ještě vysušuje) a nechat jemně prohřát, aby olej začal mazat, pak teprve přepínat na plyn.

No me ani nic jineho nezbyva, na plyn mi to prepina az tak po 1,5Km (podle stylu jizdy, nekdy dyl, nekdy driv), a to jak na studeny motor, tak na ohraty.

Takze jinak nez na benzin to auto nestartuje. Na jednu stranu me stve, ze kdyz takhle jen popojizdim, tak musim porad kupovat benzin, ale ma to teda neco do sebe.

[Editován dne 16/6/05 Petr X]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...