Péťa Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Těžké určit, jestli to je politické téma. Mě to téma přijde jako \"bezpečnostní\". Jedná se o selhání ochranné služby, která patří pod Policii ČR a ta je \"apolitická\". Citovat
Dundee Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Medvěd: Ano, nějaká ta ironie tam opravdu byla, ale spíše až v té druhé části. Já tohle téma pochopil jako pokec o stavu bezpečnostních složek v této zemi, ale nepřijde mi zrovna moudré toho \"atentátníka\" hned odsuzovat. Sice blbým způsobem, ale jen vyjádřil svůj názor a nesouhlas se stavem naší republiky a přístupem vládních činitelů. Je to jen 26ti letej kluk, kterej si nenašel lepší způsob. A zase na druhou stranu- všichni můžou být rádi, že si s sebou nevzal klasickej kvér. Podle mě ale nebude moc dlouho trvat a někdo ten opravdovej kvér vytáhne... Citovat
Edison Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 1. Trénink na další. Ale to je hlupák, protože teď se to změní. 2. Totální magor. Nějak si neuvědomil, že kdyby zareagovali jinak, řekněme jinak blbě, ale hlavně účině, mohlo bejt po něm. Citovat
Dundee Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 A ty osobně bys věděl, jakým jiným způsobem se ozvat tak, aby si tě každej v tomhle státě všiml a začal se nad danou situací aspoň trochu zamýšlet? Mě nic jinýho nenapadá a třeba malování tykadýlek na plakáty s xichtama politiků mi přijde jako infantilnost nejvyššího řádu. Citovat
Edison Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Nevím, ale tento způsob to fakt není... Pokud ovšem s tím, že mě smáznou nebudu počítat. Citovat
punkac Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 nedá mi to, tohle je bijec Jinak ten kluk udělal naprostou pitomost, za kterou bude po zásluze potrestán (doufám) K ochrance snad jen to, že to je neuvěřitelný šlendrián, kterým jsme si zase udělali reklamu všude na zeměkouli. Holt národ Švejků. Možná úplně první atentát na prezidenta, co? Když se nepočítají vejce a rajčata.... A Rašín, což nebyl prezident.... Citovat
Edison Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Po zásluze... Obviněn je z výtržnosti se sazbou do 2 let. Tzn., že dostane podmínku. Citovat
Agia Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Ať si každej řiká, co chce, ale střílet po prezidentovi takhle zblízka, k tomu se vůbec neměl nikdo dostat. A je úplně jedno, jestli měl v ruce kuličkovku nebo reálnou zbraň. Jde o to, že takováhle situace vůbec neměla nastat. Kdyby na sebe nechtěl jen upozornit, tak si třeba tu pravou bouchačku vezme a co pak? Pak to najednou pro ty vtipálky v pořádku nebude, ale když to byla jen kuličkovka, je to klukovina. K prezidentovi se prostě s jakoukoliv zbraní v ruce nemá kdo co dostávat. Tečka. Citovat
Lihous Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Ted jsem cetl rozhorcene komentare predevsim z ODS Bozinku to je najednou strachu - jak to tam nekdo napsal \"Kdy by jste meli ciste svedom ....... Tak se nemusite bat\". Jinak 100% souhlas toto se nemelo stat ani naznakem je to selhani snad vseho. Citovat
ivanh Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Tymto \"pruserom\" si Ceska republika odpilila moznost usporiadania velkych stretnuti prezidentov a politikov z celeho sveta. Myslite ze po tomto sa odvazi do Ceska povedzme prezident USA, Britanie alebo Francuzka? Je to pozvanka pre vsetkych teroristov.... Citovat
Dundee Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 ivanh: Cizí státníci využívají svoje vlastní ochranky, naše šmudly nechaj jenom uklidit;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.