Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Těžké určit, jestli to je politické téma. Mě to téma přijde jako \"bezpečnostní\". Jedná se o selhání ochranné služby, která patří pod Policii ČR a ta je \"apolitická\".

Odesláno

Medvěd: Ano, nějaká ta ironie tam opravdu byla, ale spíše až v té druhé části. Já tohle téma pochopil jako pokec o stavu bezpečnostních složek v této zemi, ale nepřijde mi zrovna moudré toho \"atentátníka\" hned odsuzovat. Sice blbým způsobem, ale jen vyjádřil svůj názor a nesouhlas se stavem naší republiky a přístupem vládních činitelů. Je to jen 26ti letej kluk, kterej si nenašel lepší způsob. A zase na druhou stranu- všichni můžou být rádi, že si s sebou nevzal klasickej kvér. Podle mě ale nebude moc dlouho trvat a někdo ten opravdovej kvér vytáhne...

Odesláno

1. Trénink na další. Ale to je hlupák, protože teď se to změní.

2. Totální magor. Nějak si neuvědomil, že kdyby zareagovali jinak, řekněme jinak blbě, ale hlavně účině, mohlo bejt po něm.

Odesláno

A ty osobně bys věděl, jakým jiným způsobem se ozvat tak, aby si tě každej v tomhle státě všiml a začal se nad danou situací aspoň trochu zamýšlet? Mě nic jinýho nenapadá a třeba malování tykadýlek na plakáty s xichtama politiků mi přijde jako infantilnost nejvyššího řádu.

Odesláno

nedá mi to, tohle je bijec :D

Jinak ten kluk udělal naprostou pitomost, za kterou bude po zásluze potrestán (doufám)

K ochrance snad jen to, že to je neuvěřitelný šlendrián, kterým jsme si zase udělali reklamu všude na zeměkouli.

Holt národ Švejků. Možná úplně první atentát na prezidenta, co? Když se nepočítají vejce a rajčata.... A Rašín, což nebyl prezident....

Odesláno

Ať si každej řiká, co chce, ale střílet po prezidentovi takhle zblízka, k tomu se vůbec neměl nikdo dostat. A je úplně jedno, jestli měl v ruce kuličkovku nebo reálnou zbraň. Jde o to, že takováhle situace vůbec neměla nastat. Kdyby na sebe nechtěl jen upozornit, tak si třeba tu pravou bouchačku vezme a co pak? Pak to najednou pro ty vtipálky v pořádku nebude, ale když to byla jen kuličkovka, je to klukovina. K prezidentovi se prostě s jakoukoliv zbraní v ruce nemá kdo co dostávat. Tečka.;)

Odesláno

Ted jsem cetl rozhorcene komentare predevsim z ODS

Bozinku to je najednou strachu - jak to tam nekdo napsal \"Kdy by jste meli ciste svedom .......

Tak se nemusite bat\".

Jinak 100% souhlas toto se nemelo stat ani naznakem je to selhani snad vseho.

Odesláno

Tymto \"pruserom\" si Ceska republika odpilila moznost usporiadania velkych stretnuti prezidentov a politikov z celeho sveta. Myslite ze po tomto sa odvazi do Ceska povedzme prezident USA, Britanie alebo Francuzka? Je to pozvanka pre vsetkych teroristov....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...