Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi jsem slepej ale nemůžu se nikde dopátrat kdy je vhodný čas na výměnu rozvodovejch řemenů a jestli se mění i pumpa u 207 SW 1.6 HDI r.v 07/09 Km-115000,

děkuji za informaci

Odesláno

vodní pumpa se vždy mění společně s rozvodovou sadou, je to preventivní opatření--když nevyměníš i pumpu, mohlo by se stát--a stává se to-- že krátce po výměně rozvodů začne pumpa téct a pak bys musel tuto práci dělat znovu...

výměna rozvodů u 1.6 HDi myslím po 240 tisíc km, ale je lepší to udělat dříve :myslim

[upravil dne 27/9/12 20:19 od ozzy56]

Odesláno

díky za odpověď ale zdá se mě to nějak moc Km tak jsem zkusil dotaz u prodejce a servisu v Sokolově a je zajímavé že nedokázali dát dohromady přesnou informaci

• O 8 měsíců později...
Odesláno

(každých 150 000 km/120 měsíců) - bezne podminky

(každých 120 000 km/120 měsíců) - obtizne podminky

zdroj : HaynesPro (VIVID)

[upravil dne 4/6/13 19:24 od mara00]

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, tento tyzden ,,utorok,,bola urobena vymena rozvodov,,zda sa mi ze auto uz nema az taky vykon ako malo pred vymenou aj spotreba trochu vyssia,nebolo to robene v autorizacnom serv.

Su rozvody zle nastavene alebo bude v tom nieco ine,,,

• O 3 měsíce později...
Odesláno

palubný počítač? dnes som bol na ek a tk a mazal mi tri chyby, jedna bola vačkový hriadeľ (93 tis km) a píše to milé \"... FAULTY ...\". takže idem za mechanikom dohodnúť termín ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...