Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, vzdy po na startovani auto jede jako by neslo turbo,trva to tak 2-5 min. pak to jede normalne,dela to po kazdym nastartovani i kdyz to chcipnu treba na minutu tak to dela zase,chystam se na dia. a pak vycistim egr ,nemel jste nekdo neco podobneho :myslim .

Odesláno

Akorat ze ty mas 2,0 HDi 100 kW ve 407.

Tady se bavime o 79 kW RHS.

Zmen servis a nebo si nekde nech nastavit a vycistit EGR.

Pripadne vymenit.Melo by pomoct

[upravil dne 26/9/12 20:50 od straki007]

Odesláno

Stejná závada jako u mě, dosud nevyřešeno.

Ty to mas jinak,me to nejede jenom chvilku po nastartovani,pak je to v pohode,napis strakimu ten ti vyresi.
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Teď jsem to řešíl je to měsíc. Po 14 dnech auta v servisu se přišlo na to, že je vadný jeden ze tří ventilů, který je schovaný mezi motorem a přepážkou kabiny. Ventily mají nastarosti hlídání a přepouštění vzduchu a tím ohřívat motor atd. prostě mazec to pochopit :-) ale problém byl jiný, výměna by obnášela buď vyndat motor, nebo zespodu nápravnici, turbo atd. takže by bylo navrhnuto udělat to softwarem. Bylo to levnější cca 3tis. a funguje jak má.

Odesláno

ne, dělali to ve Velké Hleďsebi. Byl problém s teplotou, jakmile bylo venku víc jak 11 stupňů vše OK, pokud bylo míň a byl studenej motor nešlo turbo a občas se rosvítila kontrolka motoru. Když byl motor ohřátej žádnej problém. Když jsem s tím jel a nešlo turbo, tak po stoupnutí teploty na první čárku najednou turbo zapnulo a jelo to jak má.

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...