Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VYŘEŠENO: Problém s dokončením transakce Ebay - paypal

Recommended Posts

Odesláno

Čau chlapi, nekupoval teď někdo něco přes Ebay s platbou přes pay pal? Já už se marně snažím a pořád mi to vyhazuje před posledním potvrzením tuto chybu \"Unfortunately, the funding source within your PayPal account was declined.\". Googlil jsem a údajně to je z jejich nového zabezpečovacího systému, ale nějak mi uniká, jak to vyřešit. Předem díky za rady zkušenějším :super

[Edited on 25/9/12 17:36 by MirekCC]

Odesláno

hele neskončila ti platnost kreditky? Nebo potřebuješ odškrtnout nové podmínky použití služby, asi měsíc zpět se to měnilo, měl by ti o tom chodit mejl. Kupoval jsem naposledy před měsícem a bylo to OK

Odesláno

Zdravim

Predne je na ucte/karte dostatecna suma?

Je prirazena spravna karta/ucet?

Jsou povoleny transakce prez internet pro zahranici?

Nemate vycerpany limit - nektere ucty tam maji tusim 2500euro???

A za posledni ma protistrana uvedeny spravny ucet pro PayPal-uz se me stalo ze jsem mel nejaky stary ucet a prodejce si toho nevsiml.....?

Odkud to mate a jak drahe?

Odesláno

Účet mám přes rok a vždy chodilo vše bez problémů :), zřejmě ty nové podmínky, ale odkliknul jsem je a pořád problém, už jsem jim tam napsal dotaz, tak uvidíme, ale díky za ochotu :). Jinak jedná se o nůž pro Scratche, celkem 51$

[Edited on 25/9/12 16:38 by MirekCC]

Odesláno

Ja som mal minuly tyzden rovnaky problem. Skus spravit platbu este raz a preskroluj celu obrazovku az dole a tam je nejaka hovadina co je treba vyplnit. Myslim ze to bolo telefonne cislo ci co a potom to uz preslo ok.

Odesláno

Všechny info, které jsou v profilu jsem se snažil aktualizovat, či změnit, všechno mám stejné, takže mi to v podstatě nepodařilo nic změnit v profilu na paypal.com, ještě pořád zkouším :roll

Odesláno

Ted jsem platil do Singapuru Honkongu a USA a vse Ok....

Zadne nove podminky jsem nezaskrtaval .....

Jeste malickost nejsou na karte nejake blokovane platby ktere nejsou jeste strzene?

Pak staci par haleru a PayPal proste nefunguje/i toto se me uz stalo.

Odesláno

taky mám RB a taky jsem tuhle chtěl něco platit přes a najednou nic... Hodinu mi to trvalo než jsem se mrknul do internet bankingu a tam našel zprávu o preventivním zablokování internetových plateb :roll

Taky mohli poslat aspoň sms :roll

Odesláno

Sem se takhle onehdá rozjel .... až jsem překročil denní limit transakcí na mojí internetové kartě, holt jsem nemyslel, že bych mohl někdy udělat 10 plateb denně :D:D:D Už jsem to napravil.

Odesláno

kajvet: Přesně, taky mě to napadlo... já se s tím taky je*al dlouho, tak snad to někomu pomůže, kdo by měl podobný problém.

koblih69: A nebo zvýšit limit a můžeš se rozjet, ještě více :D

Odesláno

ja si tp ted taky zkousim zaridit, abych nemusel otravovat, ale mam to nejake popicene :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...