MirekCC Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Čau chlapi, nekupoval teď někdo něco přes Ebay s platbou přes pay pal? Já už se marně snažím a pořád mi to vyhazuje před posledním potvrzením tuto chybu \"Unfortunately, the funding source within your PayPal account was declined.\". Googlil jsem a údajně to je z jejich nového zabezpečovacího systému, ale nějak mi uniká, jak to vyřešit. Předem díky za rady zkušenějším [Edited on 25/9/12 17:36 by MirekCC] Citovat
punkac Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 hele neskončila ti platnost kreditky? Nebo potřebuješ odškrtnout nové podmínky použití služby, asi měsíc zpět se to měnilo, měl by ti o tom chodit mejl. Kupoval jsem naposledy před měsícem a bylo to OK Citovat
Lihous Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Zdravim Predne je na ucte/karte dostatecna suma? Je prirazena spravna karta/ucet? Jsou povoleny transakce prez internet pro zahranici? Nemate vycerpany limit - nektere ucty tam maji tusim 2500euro??? A za posledni ma protistrana uvedeny spravny ucet pro PayPal-uz se me stalo ze jsem mel nejaky stary ucet a prodejce si toho nevsiml.....? Odkud to mate a jak drahe? Citovat
MirekCC Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Účet mám přes rok a vždy chodilo vše bez problémů , zřejmě ty nové podmínky, ale odkliknul jsem je a pořád problém, už jsem jim tam napsal dotaz, tak uvidíme, ale díky za ochotu . Jinak jedná se o nůž pro Scratche, celkem 51$ [Edited on 25/9/12 16:38 by MirekCC] Citovat
kujon106 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Čus, dneska i včera a vše bez problémů. Opravdu je to tím co popisuješ? Neb z tej hlášky to vypadá, že je něco špatně s tvou kartou. Citovat
MirekCC Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 No expirace je OK a peníze to přímo tahá, tak nevím, v čem by měl být problém Citovat
jofo Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Ja som mal minuly tyzden rovnaky problem. Skus spravit platbu este raz a preskroluj celu obrazovku az dole a tam je nejaka hovadina co je treba vyplnit. Myslim ze to bolo telefonne cislo ci co a potom to uz preslo ok. Citovat
MirekCC Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Ok, zkusím, ještě raz, už to dělám přes hodinu a půl, tak ještě raz Citovat
MirekCC Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Všechny info, které jsou v profilu jsem se snažil aktualizovat, či změnit, všechno mám stejné, takže mi to v podstatě nepodařilo nic změnit v profilu na paypal.com, ještě pořád zkouším Citovat
Lihous Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Ted jsem platil do Singapuru Honkongu a USA a vse Ok.... Zadne nove podminky jsem nezaskrtaval ..... Jeste malickost nejsou na karte nejake blokovane platby ktere nejsou jeste strzene? Pak staci par haleru a PayPal proste nefunguje/i toto se me uz stalo. Citovat
MirekCC Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Nene, vše zakoupené, je zaplacené, ale dík za radu, zkusím ještě zavolat na banku, jestli je tam VŠE ok Citovat
MirekCC Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Takže vyřešeno u RB byl problém zneužití, takže E-commerce bylo zabloknuté, prý by to mělo fungovat, jdu to prubnout , opravdu funguje!!! Citovat
kajvet Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 taky mám RB a taky jsem tuhle chtěl něco platit přes a najednou nic... Hodinu mi to trvalo než jsem se mrknul do internet bankingu a tam našel zprávu o preventivním zablokování internetových plateb Taky mohli poslat aspoň sms Citovat
koblih69 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Sem se takhle onehdá rozjel .... až jsem překročil denní limit transakcí na mojí internetové kartě, holt jsem nemyslel, že bych mohl někdy udělat 10 plateb denně :D:D Už jsem to napravil. Citovat
MirekCC Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 kajvet: Přesně, taky mě to napadlo... já se s tím taky je*al dlouho, tak snad to někomu pomůže, kdo by měl podobný problém. koblih69: A nebo zvýšit limit a můžeš se rozjet, ještě více Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 ja si tp ted taky zkousim zaridit, abych nemusel otravovat, ale mam to nejake popicene Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.