Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim neni tady někdo kdo trochu rozumí telefonům?Problém je v tom že mi včera přestali zvonit smsky.volání budík všechno ok ale sms ne a ne zvonit.neměl někdo stejněj problém?Nokia e72.zkoušel sem dneska přehrát soft což se povedlo ale výsledek to žádnej nepřineslo

Odesláno

Co vše jsi zkoušel? Zvuk k příchozí SMS přidělen máš? Vyber tam nějaký standardní - uložený v paměti telefonu.

Odesláno

zvuk sem zkoušel standart i mptrojku.zkoušel sem to i na jinejch profilech ale nejde to ani na jednom a ted sem přišel na to že ani nevybruje.nejdřív sem obnovil do továrního nastavení a pak sem udělal update na nejnovější soft a taky to nepomohlo.to sem z toho jelen

Odesláno

Hmm, tak to je fakt divný :myslim Vibračka nejde ani u jednoho profilu? A jen při SMS nebo i při volání a ostatních událostech? Oznámení pro: Všechny hovory nastaveno máš?:nevim

Odesláno

Marcel tady:

zvuk sem zkoušel standart i mptrojku.zkoušel sem to i na jinejch profilech ale nejde to ani na jednom a ted sem přišel na to že ani nevybruje.nejdřív sem obnovil do továrního nastavení a pak sem udělal update na nejnovější soft a taky to nepomohlo.to sem z toho jelen
Odesláno
Odesláno

já mám doma taky e52 to je úžasnej telefon.lehkej a dobře vybavenej.já myslel že bych si koupil novej E 72 nějak na ty Éčka nedám dopustit. Jinak už to fachá smazal sem 2890 přijatejch a 999 odeslanejch sms vyndal na minutku baterku a už to šlape děkuju všem za rady tohle by mě vůbec nenapadlo :D pežot klub nejlepší :)

Odesláno

Koblih neumí zdaleka všechno a dost ho to štve... :D

Fakt je na světě někdo kdo má v mobilu 2890 / 999 zpráv? Schováváš si i použitý toaletní papír? :D

PS: Kombinace slov Nokia a \"úžasnej telefon\" se mi zdá poněkud nesmyslná :aut

[upravil dne 25/9/12 15:27 od koblih69]

Odesláno

ja mam v telefone vraj nieco okolo 17 000 sprav :D

a to v poslednej dobe uz SMS moc nevyuzivam, skor datove messengers ;)

[upravil dne 25.9.2012 15:29 od Y2K]

Odesláno

Hele já měl strašně moc nokijí a byl sem dycky maximálně spokojenej.A s E72 a E52 sem maximálně spokojenej.A ty smsky neřešim přečtu vymáčku já spíš píšu než volám a jen s holkou si napíšu ta 600 sms měsíčně :)

Odesláno

denne 20sms... :o

skoda ze netusime o cem ti sms jsou :D

600sms som neposlal za 18 rov gsm komunikacie, nieto este so svojou partnerkou s ktorou som uz 15 rokov... :D

ale kezdy sme jiny takze to ber ako konstatovanie do vetra :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...