Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Potreboval by som nejaký program, kde by som mohol zadať viac prejazdovích miest. a viac trás odlíšiť farebne.

Ide o to že mám každý deň niekolko trás a potrebujem vytlačiť mapu, uložiť do PC kde sa autá stretajú kde majú spoločnú trasu atd. a každú trasu chcem farebne odlíšiť.

Jedná sa asi o 10 plánovaných trás a okolo 400 prejazdových bodov.

Je niečo také možné??? :papa

Odesláno

dakedy v case ked este neboli google mapy a viamichellin a setko online bol program autoroute, a tam take nieco slo...ale ci to este existuje ti nepoviem veru :myslim

Odesláno

google earth by tohle opravdu měl umět, ale mysleli jste na to, jak to bude vypadat, až se to vytiskne na A4. Nebude to moc titěrné, kde v konečném důsledku bude na mapě vidět Praha a Brno a jinak prd :D Teda pokaď nejezdíš kolem komína a netiskneš to na plotru

Odesláno

no ja by som to chcel vytlačiť tak aspoň na A3 rozmer a jedná sa mi o celé slovensko Od Bratislavy až po Prešov

A kludne by stačilo len mesto ako prejazdový bod

Odesláno

v tom případě to bude asi OK, kdyžjti jde jen o města jako průjezdné body. Myslel jsem to v případě, že by ses motal po velkém městě, kde je hustá síť ulic, tam by ta A4 byla opravdu málo, ale když máš možnost A3, tak to bude koukatelné

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...