Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 Coupe by Ducatista - výměna HDI za V6

Recommended Posts

Odesláno

Je to dělany podle Supersprintu (proto to poděkování Johnovi), svod prumer 70 mm, ale oba tlumiče ovál 130x105 mm, Supersprint má 120x80 mm, chtěl jsem to co největší, ať to pobere co nejvíc hluku.

Je to od jednoho výrobce motocyklových výfuků Creptus exhaust system, mám od něj laďáky + svody na skůtru a spokojenost. Znám se s ním už nějakou dobu a můžu ho jen doporučit, umí s nerezí kouzlit - oprava promáčklýho výfuku, promáčklýho svodu, rozebrání výfuku a výměna vaty atd. atd.... Tady dostal instrukce že vzhled jde stranou, jde mi o funkčnost ;)

Ale je to výrazně lehčí, John mi říkal že oproti serii o cca 15 kg :super

[upravil dne 10/3/14 16:17 od Ducatista]

Odesláno

Večer byl u mě kámoš, ucho má vycvičený dobře, vlastní tak jako já Ducati 996 SPS s karbonovýma výfukama Termignoni a hoodně mi pochválil zvuk. Není agresivní, příjemně bručivej a není nijak extra uřvanej. :) Ještě s výrobcem doladíme vyústění výfuku za nárazníkem a pohoda.

Odesláno

Dneska jsem byl v LPG servisu vyměnit filtr plynné fáze, hrůza, jak byl zasranej, nechali si ho tam jako exemplární kousek. Přitom výměna je po 15 tis km a já ho měnil po 14 tis... Bylo mi řečeno že špinavej plyn může být kdekoli na pumpě a kdykoli, protože i jeden a ten samý prodejce bere průběžně od různých dodavatelů. Takže odteď jezdím na výměnu filtru po 5 tis km, protože v tomhle státě šejdířů to bohužel lepší dlouho nebude... :bacha

Odesláno

Kapalný se mění až každou druhou výměnu (po 30 tis.). Ale přesně tohle jsem se ptal (jestli ho mám vyměnit taky), majitel firmy mi říkal, že kapalnej bude v pohodě, protože kapalnej zachycuje pevný částice a těch tam moc nebývá, ale plynnej bývá z 90% u zákazníků jak hnůj (zasviněnej mastnotou). Bohužel to je proto, že sem LPG vozí kdoví odkud a hlavně, ve stejných vagonech jako naftu, lehký topný oleje apod... říkal mi případ jak na zlínsku před pár lety během měsíce řešil několik desítek až stovek lidí, kteří tam přijeli a z odkalováku vytíkal hydraulickej olej... :roll A bohužel je omyl myslet si, že Flaga nebo Tomegas nebo jakejkoli \"značkovej\" dodavatel na tom bude líp. Vždycky je to o tom, odkud bere konkrétní pumpa a prý stačí jedno jediný natankování a filtr je úplně zasranej. Naštěstí to stojí 300 Kč včetně práce, tak je to v pohodě. Já bral za těch 14 tis km cca 20-25 tankování u přerovskýho Tomegasu, zhruba 5 nádrží jinde po republice. Těžko soudit kde a kdy jsem to svinstvo natankoval...:myslim

Odesláno

Pěkný, plast SPZ bych klidně nechal jen smyl lihem ty reklamy, ale nelíbí se mi jiný odstín toho znaku (buď stejný jako auto na nebo černý) a pryč tu samolepku nad vejfukem - vypadá to jak nějaké přelepené poškození...

Odesláno

John: jako přímo vrtnout plechovou tabulku? :myslim pouvažuju nad tím :D

Koblih: jakej znak myslíš? :myslim Tu nálepku tam nechám, John má vyrytý logo SS, já jsem výfuk nechtěl nechávat vyčuhovat z nárazníku, takže nebylo kam logo vygravírovat, tak jsem si tam dal jeho logo a na víko jsem to lepit nechtěl, to by vypadalo jak tuzing :D

post-37776-14109636327415_thumb.jpg

Odesláno

No mě to může být jedno, já s tím nejezdím :D, ale jako tuzing to vypadá i nad tím výfukem... nebo to bez tý nálepky jede hůř?

Znak je v kroužku - má jinou barvu nez kastle...

[upravil dne 17/3/14 20:00 od koblih69]

post-25417-14109636329215_thumb.jpg

Odesláno

Ducatista : jj přímo vrtnout SPZ na 2šroubky a ty zakrýt krytkou,přímo se na to dělá sada na přidělaní RZ. Vypadá to líp kdyžtak koukni ke mě :) mám to už na obou 406 :)

Odesláno
Znak je v kroužku - má jinou barvu nez kastle... [upravil dne 17/3/14 20:00 od koblih69]
Nemá jinou barvu, zadní znak je v jiným úhlu oproti víku a ta barva se hodně mení podle úhlu na točení...

post-37776-14109636331391_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...