Mizlerek007 Odesláno 8. říjen 2014 Odesláno 8. říjen 2014 hele me to udelalo prvne asi taky rok po tom co jsem auto mel... Dělali mi to většinou ráno při chladnu Citovat
Ducatista Odesláno 16. říjen 2014 Autor Odesláno 16. říjen 2014 tak teď mi to už každou druhou jízdu hlásí ABS/ESP chyba, takže asi některý čidlo na kole odchází. Doufám že DIAG umí napsat, který to je. Tuší někdo, kolik to čidlo zhruba stojí? Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. říjen 2014 Odesláno 16. říjen 2014 Čidlo Abs. Cca 800 a víc... Jen se modli at to není něco s ESP to jsou rakety..... Dia napíše který kolo.... Citovat
Ducatista Odesláno 16. říjen 2014 Autor Odesláno 16. říjen 2014 díky za odpověď, jsem neměl představu kolik to čidlo stojí. S ESP doufám že ne. Citovat
Ducatista Odesláno 22. únor 2015 Autor Odesláno 22. únor 2015 Ještě k předchozím příspěvkům - od toho podzimu mi ta hláška už nikdy nevyskočila, tak to zatím neřeším. Dnes už přezuto na letní, prostě jsem byl nadrženej na ty kola Team Dynamics Ale 206 ještě nechávám na zimákách, kdyby náhodou ještě sypal sníh. Ale snad už ne. Citovat
Ducatista Odesláno 28. červenec 2015 Autor Odesláno 28. červenec 2015 (upraveno) Tak po půl roce opět hlásí ABS/ESP chyba, no uvidíme jestli dá pokoj, nebo to budu muset řešit. Spíš mě znepokojilo, že po 5 dnech co auto stálo mi dnes startér točil znatelně pomaleji, takže už je na odchodu baterie, myslel jsem že ji vyměním až na podzim, však už má hoodně let za sebou. Tušíte, kolik Ah tam má být? Napadlo mě kuknout do SB a tam je 64 Ah, není to málo? Upraveno 28. červenec 2015 uživatelem Ducatista Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2015 Odesláno 28. červenec 2015 pokud ti tam vleze 72 nebo 74Ah, tak ji dej (do sedanu/kombi obě uvedené vejdou) jinak když máš v serboxu 64Ah, tak určitě bude stačit pro V6, pro HDi je vhodnější vyšší kapacita a startovací proud, takže 72-74 Ah Citovat
John Odesláno 28. červenec 2015 Odesláno 28. červenec 2015 Ducatista: Pokud si pamatuju dobře tak s deklem se vejde max 70-72 Ah bez deklu mám v HDI Vartu 74Ah a dekl se na to nevejde je moc vysoká. Jinak osobně mám v coupé 68Ah Bosh S5 Silver a naprostá spokojenost. Citovat
Ducatista Odesláno 31. červenec 2015 Autor Odesláno 31. červenec 2015 Tak jsem dal 77 Ah baterku bez deklu, kterej se tam nevesel. A uplne jsem se rano lekl, jak to startovalo, tak rychle ten starter jeste nikdy neštěbetal, to točilo jak Fabie HTP Citovat
John Odesláno 31. červenec 2015 Odesláno 31. červenec 2015 Ducatista : teda tolik nemám ani v HDI tam mám 74Ah a točí to jak vzteklý Mě právě vadí,když se tam ten dekl nevejde.Až ta co mám v HDi odejde pořídím 72Ah aby se tam vešel dekl. Citovat
Ducatista Odesláno 3. srpen 2015 Autor Odesláno 3. srpen 2015 no ta baterka co jsem koupil má takový nacvakávací plastový krytky cca 4x5 cm na obou polech baterie, takze sice je bez deklu, ale kontakty krytý jsou. navíc s deklem bych neviděl to kontrolní okynko stavu baterie (zelená, bílá, smrt ) takze nakonec me ten dekl zas tak nestve. Citovat
John Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Ducatista : Tak to jo hlavně to okynko je potřeba kolikrát na něj budeš koukat Citovat
Ducatista Odesláno 3. srpen 2015 Autor Odesláno 3. srpen 2015 John: kazdy rano, kdyz uz ho prece mam... Citovat
Ducatista Odesláno 4. duben 2017 Autor Odesláno 4. duben 2017 Tak po dlouhe dobe jsem zase zde Vcera jsem zdarne prosel na STK. Byl jsem docela vyplasenej, pač minulej tyden me vyhodili z jedne STK kvuli ladenymu vyfuku, resp. nevyhodili ale rekli mi ze kdyz nema homologaci, at jedu jinam Pritom to nijak neřve, neni mi 18 let... Je tam kvuli snizeni hmotnosti a hlavne, tenhle celonerez uz prezije cely auto Bez jedinyho problemu, readiness kody, vse OK. A emise na to jakej je to veteran cuceli: pri volnobehu predepsane hodnoty CO 0,5 / 0,5 (N95 / LPG), namerene hodnoty 0,02 / 0. Pri 2500 otackach predepsane hodnoty 0,3 / 0,3, namerene 0,03 / 0,01. Dokonce se sebehli dalsi 2 technici a uznali ze je to zachovalej krasavec Timto dekuju JOHNovi za rady pred tydnem ohledne readiness kodu, nakonec jsem byl vyplasenej vic nez bylo nutny Citovat
misho.1709 Odesláno 4. duben 2017 Odesláno 4. duben 2017 Tie rady ohľadom readiness kódu by zaujímali aj mňa V podstate o tom neviem nič, akurát čo mi vyhodil google...Niečo ste nastavovali, ako sa to dá skontrolovať atď.? Ďakujem Citovat
Ducatista Odesláno 5. duben 2017 Autor Odesláno 5. duben 2017 Zjednodušeně řečeno, pokud na DIAG máš auto čisté, STK se bát nemusíš. Jednou za půl roku (většinou po mytí když do kol nacákám vodu) mi auto vyhodí chybovou hlášku ABS / ESP fault. To se stalo i ráno při cestě na STK Ale po zhasnutí motoru a opětovným startu už hláška byla pryč. Na STK ale bez problému . Tzn. že na STK to najde pouze aktuální závady, ne závady který jsou v historii, čehož jsem se bál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.