Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes som menil ziarovky na new modely konkretne vzadu na svetle a bola to dvojvlaknova ziarovka hned na kraji P21/5W BAY15d ktora sluzi na svietenie a zaroven druhe vlakno na brzdenie. Vedla nej, smerom do stredu auta je taka ista ale ta uz sluzi len na svietenie, lebo je pod ziarovkou iba jeden kontakt a ziarovka ma dva a dva vlakna. Chcem sa spitat ci by sa tato druha dvojvlaknova ziarovka , konkretne kontakt pod ziarovkou mohol prerobit aj na brzdenie, kedze teraz je tam jedno vlakno nevyuzite 21W.

A co sa tym dosiahne? ze pri zatlaceny brzdy vam nebude svietit jedny ziarovka ta uplne bocna, ale dve ziarovky vedla seba

[upravil dne 23/9/12 12:18 od skeblo]

[upravil dne 23/9/12 12:20 od skeblo]

Odesláno

nesmí se jezdit rychle...

jinak dvouvlakno je tam proto že kdybys nemel nahradni zarovku kdyby ti praskla obrysovka ci brzdova tak to vyndas s te mlhovky bo tu tak nepouzivas , jo frantici to maj vymysleny dobře

Odesláno

V krajním obrysovém světle je dvojvlaknová kvuli tomu že je tam brzdové světlo, a v tom vedle je fakt dvouvlakno, to koukam jako blázen, já měl za to že tam jen 5W jednovláknová, viz obrazek. A vedle v levém světle je mlhovka 21W jednovlákno;)

Rozhodně bych brzdový světla nezdvojoval

post-6656-14109626955223_thumb.jpg

[upravil dne 23/9/12 13:57 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ač budu možná kamenován, já je zdvojil (teda můj kamarád, já se elektriky bojim :-D )... a jsem pro zdvojení, minimálně z důvodu viditelnosti a bezpečnosti...

Odesláno

No ale když praskne nalevo brzdová žárovka, už není nic, co by tam svítilo... a na křižovatce, pokud je tam kopec, dávám ručku. Myslím, že zdvojení žárovky není tak fatální úprava, tak k tomu přistupuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...