Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Doporučte Blue Ray přehrávač

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, rád bych koupil nový Blue Ray přehrávač. Chtěl bych, aby se zároveň dal připojit na WiFi a mohl přehrávat internet včetně videí v HD. Některé přehrávají třeba youtube jen v nízkém rozlišení. Také by měl mít slot na SD karty a USB včetně přehrávání MP4. Nechci jen multimediální centrum, chci tam mít i BD mechaniku.

A ještě malý dotázek ... jak se dnes připojují 5+1 repráky? Koukám, že sinche už jsou zezadu jen občas ... USB?

Odesláno
např. Sony Blu-Ray DVD přehrávač BDP-S790 nebo PS3 ;)

Díky za tip ... klidně raďte dál.

... teď jsem na to koukal, vypadá to dobře za slušnou cenu.

[upravil dne 23/9/12 11:08 od matii]

Odesláno

Playstation 3 v tomhle asi nebude mít konkurenci. Zvládne vše co požaduješ + si na tom ještě zahraješ hry. Nové okolo 5k, starší kupříkladu na aukru se dá sehnat od 1 500 Kč.

Odesláno
Playstation 3 v tomhle asi nebude mít konkurenci. Zvládne vše co požaduješ + si na tom ještě zahraješ hry. Nové okolo 5k, starší kupříkladu na aukru se dá sehnat od 1 500 Kč.

Právě, že ho mám a vůbec nejsem spokojený.

Zaujalo mne i toto:

Panasonic

Odesláno

PS3 sa da napojť na net cez wifi? :myslim

Aku máš tv? ak máš panasonic tak by som vyberal panasonic blu-ray budu najlepšie spolupracovať medzi sebou.

[upravil dne 23/9/12 11:42 od JakubkoSK]

Odesláno

řekl bych, že není spokojený s kvalitou videí na youtube a taky s tím, že PS3 nepřehraje film z flashky větší než 4GB... s tím taky totiž spokojený nejsem :D jinak PS3 opravdu za tu cenu nemá konkurenci :)

Odesláno
vím, že videa na youtube šly přehrávat pouze v té nejnižší kvalitě

JJ je to tak. Jinak mi vadí hlavně to, že v TV stolku vypadá jak dinosaurus a ovládání (i menu) je takové nepřívětivé. Navíc si ho dcera každou chvíli pouští u sebe v pokoji (je totiž její :D). Mám TV Panasonic Viera, takže v tom mají Panasonické Blue Rayky výhodu.

[upravil dne 23/9/12 15:15 od matii]

Odesláno

Právě, že ho mám a vůbec nejsem spokojený.

Zaujalo mne i toto:

Panasonic

Nakonec jsem koupil tento Panasonic vzhledem k tomu, že mám vše od této firmy (TV, Dom.kino) ... odpoledne pro něj jedu do Prahy tak uvidíme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...