Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim.

Neviete mi nekto poradit?Menil som rozvody Partner hdi RHY 66 kw ,pricom som zistil ze boli posunute o jeden zub tak som to nastavil na aretacii na vacke aj na kluke vsetko sedi.. motor ide lepsie nedymi ma lepsi tah, ale nejak sa po 1000 km zacalo ozyvat zo sania ,respekt. zo vzduchoveho filtra take hlucnejsie buchanie ako keby pri sani rezonovalo plastove potrubie.. trosku aj spetne ak keby fukalo vzduch je tam taky maly prievan ked polozim ruku na perforovanu hadicu ktora privadza vzduch do filtra. neviem co to moze bytmotor ide ok . ziaden problem..Neviem ci je to normalne pre to ze cely cas od kedy mam auto som jazdil na posunutom rozvode a auto nejak velmi neslo a stale velmi dymilo,motor dost siel ako keby na tvrdo rezonoval.Stretolsa stym z niekto?

Odesláno

je uplne novy menil som ho asi pred dvomi mesiacmi.., ale mam taky pocit ze nejaky vstrek nejde dobre pocut take cinkanie ako keby jeden valec neppalil dobre.len motor taha v pohode a na dia ziadna chyba . kontroloval som aj korekcie na vstrekoch ale docital som sa ze siemens vstrekovanie nejak neukazuje na korekciach vadny vstrek..korekcie boli 100, 87 ,100 , 94 .. tak fakt neviem .. ked je vo vyssich otackach ani to nepocut ... len ako sa rozbieham tak ako keby nejaky maly kompresor tlacil a sa to tak ozyva.

Odesláno

Možno to bude len prkotina.Na airboxoch su odkaľovacie prepady uzavreté gumovou čiapočkou.Keď chýba,tak sa z airboxu ozýva taký kompresorový zvuk.

[upravil dne 20/9/12 10:00 od ferinko2]

Odesláno

skontroloval som je tam hadicka na konci ktorej je taka ciapocka modra aj som to zapchal anic sa nezmenilo akurat ked som trochu zapchal sanie rukou tak sa to kompresorove ozvucenie tej skatule na filter stlmilo

Odesláno

a nemoze to byt fakt aj tym vstrekom? pocut take cinkanie a ako keby motor nesiel na 4 valce.. U hdi som sa este nestretol s tym ako sa sprava motor ked je vstrek vadny ale u jtd to bolo citit riadne .. aj asom si vsimol ze trosku zadymil ked som na volbnobeh pustal spojku a cuval.....

Odesláno

problem vyrieseny.. Po umornej kontrole vsetkeho mozneho somz hodil dole vacku a skontroloval vacku a nakoniec vysledok na vyfukovom ventile 3 valca ventil vybil do vahatka dieru asi 3 mm hlboku .. vymenou vahatka .. zvuk .. normalny:) neviem sice preco k tomu doslo ... ale tak zatial bezi normalne ako auto nie ako kompresor...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...