Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zaujimava funkcia cez diag - vypnutie stretavacich svetiel pri zapnuti dialkovych

Recommended Posts

Odesláno

Pri laborovani s \"anglickymi\" oknami som sa akosi dostal k jednej fukcii cez diag o ktorej som nevedel ako funguje...ale zistil som to na vlastnej kozi :D

dnes si tak v noci idem, zapnem dialkove a co nevidim, stretavacie svetla pri zapnutych diakovych sa vypli...

tak mi to nedalo, napojil diag a moje predbezne dohady boli spravne...

v BSI, Konfiguracia a Parametre nastavene od vyroby, nastavit rucne, Parametre 1 a tam Stretavacie svetla a dialkove svetla v jednom segmente...ak sa da Nepovolit, vtedy svietia pri zapnutych dialkovych svetlach aj stretavacie

Ak sa vyberie Povolit, pri zapnuti dialkovych svetiel sa stretavacie vypnu a svietia len dialkove ;)

to len pre zaujimavost keby dakto nevedel :papa

[upravil dne 19.9.2012 21:07 od Y2K]

Odesláno

To jakože když zapnu dálkové, tak mi zhasnou xenony? A pak po vypnutí dálkových, pojedu chvilku potmě, než se naplno zapálí výbojky? Dobrýýý. :o:o:o poznatek.

Odesláno

jasne ze to je na prd :D

ja to tu pisem ako zaujimavost nie ako super ficurku alebo ak by dakto sa u seba s tymto stretol a nevedel co s tym tak toto :D

tiez ma to prekvapilo ale nastastie som vedel kde hladat ;)

Odesláno

Nie vsetky staty maju povolene svietit dialkovym a stretavacim svetlom. Preto taka funkcia. Tak isto ako je v nastaveni alarmu par poloziek ktore sa nadstavuju iba pre danu krajinu.

Odesláno
Nie vsetky staty maju povolene svietit dialkovym a stretavacim svetlom. Preto taka funkcia. Tak isto ako je v nastaveni alarmu par poloziek ktore sa nadstavuju iba pre danu krajinu.

A to jsi cetl kde???

Jakoze maji zakazano svitit xenony spolecne s dalkou???

Odesláno
:D tiez pravda

PS: Este som tam natrafil na jednu vec co neviem co je :D ze by som to vyskusal? :D

Uz vis proc vaham jestli ti udelam nejakou upravu na aute???:D:D:D

Ty skusas skusas a pak tady vznikaji vlakna.......:aut

U tebe teda hrozi vlakno: Po konfiguraci mi nejde nastartovat:P

[upravil dne 19/9/12 21:12 od straki007]

Odesláno

:D motora sa nechytam...ale taketo prkotiny ako svetla a anglicke okna :D

vsetko su to len integrovane obvody a v podstate 1 a 0 tak co :P

EDIT: Potom volam teba :D

[upravil dne 19.9.2012 21:47 od Y2K]

Odesláno

Straki nepoviem ti ze ci toto nastavenie sa da iba v aute s Xenonom. Ja osobne som to na aute ani nepozeral ze tam je taka funkcia. Ale ak sa to da nastavovat iba pri xenonoch tak potom v tom nevidim vyznam.

Tak sa potom ospravedlnujem.

O tomto svieteni viem ze tak to fungovalo v Norsku.

Odesláno

Ne v pohode.

Akorat je potreba uvest to na pravou miru.

Treba tyhle BSI se davali taky do aut ktere maji halogeny H4 kde je potreba vypinat potkavacky pri dalkach.:aut

Odesláno
...som si to tak nastavil, nevedel som o aku fukciu ide......

si frajer :potlesk

no lebo ked tam bolo napisane ze stretavacie svetla a dialkove v jednom segmente to urcite znamena znefunkcnenie motora ze ano ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...