Ales Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Na obou sedačkách mám vystřelený pásy. Koupil jsem nové bombičky (teda z vrakáče - 1500Kč/ks, hlavně že nevystřelený) na autodiagnostice mi řekli, že mám, až vyměním bombičky, vyndat centrální jednotku AIRBAGu a přivést jim tam, aby vymazali záznam o výstřelu. Někde, že je ve středním tunelu. Vůbec nevím kde? a jak se rozebírá Prosím...kdo ví, a? poradí Všechno mi na tý přístrojovce svítí, ABS, Airbagy...ale, dobře s tím bojuju...doufám, že potom už to bude jen sloužit:P Citovat
Dave_k Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Tady to máš. Postup je přibližně tenhle: vyndej popelník, vycvakni plast kolem popelniku a vyndej rámeček s koženkou kolem řadící páky. Citovat
Miku Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Mám ten samý problém s pásy.Na diagnostice u pažoutu mi řekli,že ještě musím koupit novou řídící jednotku pro ty pásy(11 451,-) Jak poznám na vrakáči,že nejsou vystřelené bombičky? Poradte,dík Citovat
Ferry Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 ten plast na tom lanku co je na nem upinaci mechanismus pasu nesmi byt shrnutej,ale pekne natazenej Citovat
Miku Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Dík Ferry: A musím měnit tu řídicí jednotku pro pásy,nebo stačí vymaz? Citovat
Ferry Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 no podle me zadna ridici jednotka pro pasy neni, proste je jen jedna jednotka airbagu, ktera zaroven ovlada i pyropredpinace. nachazi se pod tim plastem okolo paky rucni brzdy a melo by stacit dat do poradku airbagy, predpinace a vymazat tuhle jednotku a tim by to melo byt hotovy Citovat
Ales Odesláno 15. červen 2005 Autor Odesláno 15. červen 2005 1. Jednotku nemusíš kupovat novou, tam kde ti dělali autodiagnostiku, tam možná umějí ovl. jednotku znovu reaktivovat (pokud ne - ozvi se dám ti kontakt v Praze - dělají za 1500) 2. Že jsou O.K. pyropatrony pásu poznáš: a) že není srolovaná bužírka na lanku (pokud jsou ještě v sedačce - může být bužírka srolovaná i jen ze spoda!) b) pokud mrkneš do patrony (do trubičky) musí být viditelná zátka co nejvíce zatlačená do vnitř např. oproti těm původnim vystřelenejm. Mění se to celkem dobře.... Jen ty peníze jedna patrona 1500 2x, odblok cen. jed. 1500. (Alesloň na Kladně) Citovat
Ales Odesláno 15. červen 2005 Autor Odesláno 15. červen 2005 Pokud máš závadu, přímo tuhle, mělo by to být vše.... Já byl na reaktivaci včera v Praze, trochu mě vystrašili, reaktivovali cent. jed. a ona pořád nešla, tak že prý nahrajou novej software a když nepomůže tak je vadná...naštěstí stačil soft...cena je pořád konstantní 1500 Kč Citovat
sager Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 me nabidli vymazani jednotky za tri tisice:( u nas v Brne, docela rozdil oproti Alesovim patnacti stovkam:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.