Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neustále se mi resetuje přístrojová deska

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, prosím o radu, neustále se mi resetuje přístrojová deska, rychloměr jde na 170, otáčkoměr do stejné polohy jako rychloměr, stav paliva jde na plno, display zmizí a pak tam jsou nesmysly, poté se to asi po třetinách ubírá až k nule, na chvilku to naskočí a znovu se to celé opakuje. Mám podezření na špatné ukostření, ví někdo kde se nachází? Předem díky za radu.

Odesláno

Ahoj mne to robilo vcera to iste ale to po tom co sme odpojili a zapojili panel s hodinkami a s teplomerom ale potom sme nieco postalacali a prestalo to samo skus odpojit ten panel co sa bude diat :myslim

Odesláno

Neviem, ci sa bavime o tom istom teplomeri, ide mi o teplomer chladiacej kvapaliny v palubovke (niektore 306-ky maju aj teplomer vonkajsej teploty pri hodinach v stredovom paneli).

Ak teplomer chladiacej kvapaliny neblbne, potom to bude skor cosi v elektronike palubovky.

Teplomer je totiz riadeny priamo zo snnimaca teploty chladiacej kvapaliny, pre ostatne meraky posiela signaly \"svabik\" z pristrojovky. Privod napajania aj kostra su spolocne, takze tam asi chyba nebude.

Pre info...

post-27863-14109626965522_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...