Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kontrolní otázka: Lze rozebrat zrcátko (vyhřívané) u řidiče? Podařilo se mi prasknout ten černý rámeček a kupovat jen kvůli tomu celé zrcátko a dát ho lakovat mi přijde hloupé...ale mám takové tušení, že mi kdosi kdysi říkal, že to rozebrat nejde... Řešil jste někdo něco podobného?

Odesláno

Lakované a elektrické části sundat jdou. Černý rámeček a držák na dveřích by šli asi taky, ale doooost blbě když tam je ta pružina.

Taky jsem ho měnil celé, po poškození při výjezdu z garáže. Tenkrát to odneslo i sklo. :(

Odesláno

to Dave_k: rozumím tvé odpovědi dobře, že když seženu nový černý rámeček včetně držáku na dveře, tak na to můžu dát tu lakovanou část z poškozeného zrcátka? O to mi přesně šlo...

Odesláno

jj přesně tak.. rozebereš ho tak, že vykloníš co nejvíc zrcátko k autu (myšleno sklo) a šáhneš za to sklo kleštěma nebo něčím a vytáhneš takovej zajišťovací drát, kterej drží celý sklo k motorkům, co sklo natáčejí.. sundat potom tu lakovanou část a elektriku už potom bude hračka..

Odesláno

Tak teď už je to jasný, koupit černý držák s rámečkem a jde se na to:) Super věc tohle fórum, díky pánové.

Už jsem přemýšlel, že bych se po devíti letech tohohle auta zbavil, ale když mu s vaší pomocí vychytám největší mouchy, které mě trápí, kdo ví, možná spolu ještě nějaký pátek vydržíme:D

Odesláno

Ale napsal Charlie, hned v mém prvním dotazu:) Zrcátko u řidiče. A když jsme u toho, neměl bys kobereček pro řidiče a plastový kryt pod motor a převodovku? A odkud jsi, abych nějak promyslel dopravu...

Odesláno

Myslíš, že i u takový věci, jako je zpětné zrcátko, můžou být nějaký podstatný odlišnosti, že bych to pak nedal dohromady? Moje auto je z 11/2003, Charlie to prodává, jestli jsem dobře pochopil, z kombíka 2004...to by snad mělo klapnout, ne? Předpokládám, že by Charlie nebyl pes a kdyby to nepasovalo, vzal by to zpátky;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...