baron_vs Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Kontrolní otázka: Lze rozebrat zrcátko (vyhřívané) u řidiče? Podařilo se mi prasknout ten černý rámeček a kupovat jen kvůli tomu celé zrcátko a dát ho lakovat mi přijde hloupé...ale mám takové tušení, že mi kdosi kdysi říkal, že to rozebrat nejde... Řešil jste někdo něco podobného? Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Zrcatka mam 3 ks jaky potrebujes? Stribrna a modra metaliza a nwbo prodam jen co potrebujes... Citovat
Dave_k Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Lakované a elektrické části sundat jdou. Černý rámeček a držák na dveřích by šli asi taky, ale doooost blbě když tam je ta pružina. Taky jsem ho měnil celé, po poškození při výjezdu z garáže. Tenkrát to odneslo i sklo. Citovat
baron_vs Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 to Dave_k: rozumím tvé odpovědi dobře, že když seženu nový černý rámeček včetně držáku na dveře, tak na to můžu dát tu lakovanou část z poškozeného zrcátka? O to mi přesně šlo... Citovat
LORD_mapiv Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 jj přesně tak.. rozebereš ho tak, že vykloníš co nejvíc zrcátko k autu (myšleno sklo) a šáhneš za to sklo kleštěma nebo něčím a vytáhneš takovej zajišťovací drát, kterej drží celý sklo k motorkům, co sklo natáčejí.. sundat potom tu lakovanou část a elektriku už potom bude hračka.. Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Jo lakovana cast a zrcatko se da vymenit ... Citovat
baron_vs Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Tak tahle informace je potěšující, o víkendu se do toho dám... Díky pánové, kdyby něco, přijdu si zase pro radu:) Citovat
baron_vs Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 možná přeci jen ještě upřesňující dotaz...ten černý rámeček je pevně spojený s držákem na dveřích? Citovat
baron_vs Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Tak teď už je to jasný, koupit černý držák s rámečkem a jde se na to:) Super věc tohle fórum, díky pánové. Už jsem přemýšlel, že bych se po devíti letech tohohle auta zbavil, ale když mu s vaší pomocí vychytám největší mouchy, které mě trápí, kdo ví, možná spolu ještě nějaký pátek vydržíme:D Citovat
baron_vs Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 a máš Charlie černý rámeček pro mě? Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Nenapsal jsi jaky jestli ridic nebo spolujezdec jeden clen chce jen sklo a zbytek bych nechal tobe. Citovat
baron_vs Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Ale napsal Charlie, hned v mém prvním dotazu:) Zrcátko u řidiče. A když jsme u toho, neměl bys kobereček pro řidiče a plastový kryt pod motor a převodovku? A odkud jsi, abych nějak promyslel dopravu... Citovat
P607Olda Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Bacha, dělá se i druhovýroba - existuje několik provedení, které se liší detaily. Citovat
baron_vs Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Myslíš, že i u takový věci, jako je zpětné zrcátko, můžou být nějaký podstatný odlišnosti, že bych to pak nedal dohromady? Moje auto je z 11/2003, Charlie to prodává, jestli jsem dobře pochopil, z kombíka 2004...to by snad mělo klapnout, ne? Předpokládám, že by Charlie nebyl pes a kdyby to nepasovalo, vzal by to zpátky;) Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Jo to je stejny lisi se jen old a new model.mam el s vyhrivanim je to original peugeot.chces to bez skla jsem z okresu nachod Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.