MilanF1 Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Mám Intel Atom, běžně nemám problém s výkonem, dokonce i starší hry mi na tom běží. HD filmy nemám šanci přehrát, ale to mě nevadí. Problém nastává jen na tomto webu: http://totalf1.com/ Samozřejmě to plní RAMku a hlavně trvá docela dlouho, než se to celé načte a rolování mi jde sekaně. Stejně tak otevření článku (přes nadpis a nová záložka). Jak zrychlit práci s tímto webem? Používám Google Chrome. Podle mě jsem brzděn napojením na blbiny typu FB, Twitter,G+ atd, tohle vůbec nepotřebuji. Chci si jenom otevřít článek, který chci. Jsem ochoten si osekat grafiku na tom webu, pro mě nejdůležitější funkčnost a text. Citovat
Y2K Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 myslim ze problemom bude u teba flash, ten je narocnejsi na hardware, tym viac cim ho je viac na stranke... ostatne podobne (flashove) stranky idu OK? pripadne ma napada co som riesil naposledy, preinstalovat flash player ale je mozne ze sa uplne mylim Citovat
MilanF1 Odesláno 14. září 2012 Autor Odesláno 14. září 2012 flash, to mě nanapadlo, ale asi to bude ono, třeba oficiální stránky: http://www.formula1.com/default.html Taky mi jdou pomaleji, ale ještě se to dá. Ale flash player bych měl mít aktuální Citovat
Y2K Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 moze byt aktualny ale moze sa posrat (windows), vravim ze naposledy som tento problem riesil... ako ti idu videa na youtube? ak ho mas teda zapnuty na flash preinstaluj pre istotu aj tak a uvidis za to nic nedas Citovat
MilanF1 Odesláno 14. září 2012 Autor Odesláno 14. září 2012 Mně ten web totalf1.com jde neustále špatně, už od prvopočátku, co tam jsou flashe ... Youtube videa docela OK, ale ne ve vysokém rozlišení a zda při tom mám zapnutý flash, to nevím. Já na youtube chodím velmi, velmi málo - jenom kvůli F1. Jenom dodám: Měnit PC nehodlám, jsem schopen na něm pracovat i celý den a nechci platit velké sumy za elektřinu. Edit: Váš prohlížeč Google Chrome již obsahuje aplikace Adobe® Flash® Player built-in. Pokud budou k dispozici nové verze přehrávače Flash Player, prohlížeč Google Chrome se automaticky aktualizuje. [upravil dne 14/9/12 09:43 od MilanF1] Citovat
Y2K Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 jasne ze v HD to nepojde na tom stroji...ale ak to seka aj pri malo rozlisku je to jasne no a citaj trochu a klikaj ne ide to nainstalovat aj pri tejto hlaske Citovat
MilanF1 Odesláno 14. září 2012 Autor Odesláno 14. září 2012 Tak nainstalováno a bez změny. Měřil jsem to: 8,5 sekundy trvá, než se mi zobrazí názvy článků s obrázky, 30 sekund než se mi načte FB, Tw atd. Pak mohu relativně dobře rolovat (sekaně). Citovat
MilanF1 Odesláno 14. září 2012 Autor Odesláno 14. září 2012 Asi to bude HW ... ale nejde ty flashe v Google Chrome vypnout pro ten web? Citovat
Y2K Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 neviem, nikdy som to neskusal... napada ma len, odinstaluj flash player Citovat
MilanF1 Odesláno 14. září 2012 Autor Odesláno 14. září 2012 Odinstalovávat ho nebude, pak mi určitě nepůjde kupa věcí ... Ale vypnout to musí jít, protože na www.formula1.com se mi občas stalo, že prohlížeč čekal na flash aplikace a pak mi nabídl vypnutí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Nainstaluj si ADBLOCK+ a v něm na tomto webu zakaž všechny kraviny typu facebook atd, reklamu Citovat
MilanF1 Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 Zkusil jsem to, je to asi lepší, ale pořád při rolování se to seká ... mašina je prostě slabá ... Citovat
poldiss Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Zkus změnit prohlížeč, já používám Operu a nikdy jsem s ničím problémy neměl ani na slabších strojích. I když je ale pravda, že ty stránky jsou dost složitý Citovat
MilanF1 Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 poldiss: nebudu měnit, kvůli jednomu webu, s googlem jsem plně spokojen, jenom bych si chtěl urychlit práci, protože tam chodím denně. Operu jsem jeden čas používal, ale úplně mě nenadchla, pořád jsem spíše jel na IE, ale Chrome splňuje všechny moje požadavky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.