Karlíto Speed Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Máte doma sedačky ze 406 a nebo z jiného auta a nevíte co s nima? Pokud vás někdo naštval, tak tady máte zajímavý nápad. Odpalte mu pod zadkem pyropatronu jako já a mef. Video zde :http://www.youtube.com/watch?v=vVOaIl72XP8 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Tuhle srandu moc neuznávám, nikdy neviš co se muže stát. Jinak proč sedačky, pyropatrona je snad v držáku pásu, ne? Citovat
Ferry Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Radku, pyropatrona je prisroubovana ke kostre sedacky taky mi to neprijde jako inteligentni zabava, muze dojit k popaleninam pripadne nejake jine neprijemnosti kvuli leknuti apod., nejsem proti srande, ale tohle legracni neni nechci moralizovat, ale chce to priste domyslet mozne nasledky svych cinu, nevim jestli byste se smali a bavili, kdyby z toho kamoska mela nejake zraneni [upravil dne 13/9/12 17:32 od Ferry] Citovat
Laďa Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 A to si myslel jak tady bude za borce:D Přijde mi stejné myšlení jak v tom videu z Ruska s airbegem (nebo odkud to bylo) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.