Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V nouzáku to jede právě proto aby auto tolik netrpělo, ale to jak to moc vadí záleží hlavně na tom v čem je problém a to se bez diag nedozvíš. Takže bych to zbytečně moc nepřeháněl. Můj bývalý ředitel si nouzáku všiml až po 5-ti dnech intenzivního ježdění :D

Odesláno

No auto pojede právě na diag...a bude to asi 20km....takže by to mělo bejt oka :D vypadá to asi fakt na FAP no...takže asi půjde ven...jestli je to važně ono...to se snad dozvím tam... každopádně díky...

Odesláno

To by mi jeblo..stačilo, když sem jel z Brna do Kolína a přestalo mi jít turbo... Auto mělo štěstí, že to bylo v noci..bejt to ve dne, tak koupim pár zelenejch sprejů, nasprejuju to a nechám to stát u kopřiv...

Odesláno

V pátek jedu juknout na auto já :) A jestli ho koupím,tak se stavím a uděláme novoklubáckou fotku :D

klidně se stav ,ale lepší by bylo odpoledne tak +- kolem 3 tí ,to bych mohl bejt trochu vyspanej:)

dneska jsem chrápal až do čtvrt na 8 večír:) ,ale do postele jsem se dostal po 10tý hodině a v jednu jsem vstal na jídlo,takže hodinku jsem procoural pak sem ještě zalehl a chrápal až do večera:)

a copak okukuješ ty za vozítko:myslim

[upravil dne 17.10.2012 20:26 od vendelinek]

Odesláno

Vendo tenhle tejden néé :) Vozítko jdu okouknout v pátek odpoledne :) V pondělí bych ho přívezl domů :)

Klucí jak jsem ji poprvé našel,tak jsem se zamiloval :) 206 Roland Garros 1.6i 65kW :)

Odesláno

http://img.tipcars.com/fotky_zdrojove/06950186_1/1337000402/

http://img.tipcars.com/fotky_zdrojove/06950186_13/1337000402/

Roland se dělá jen v KRG a já tu barvu mám rád :) A auto v plný palbě :) Jen ještě samozatmavovací zrcátko mi tam chybí :) To mám vyhlídnuté na aukru :)

Bacha si určitě dám i když jsem za to nijak nemohl.. takle blbě se mi ještě nikdy neudělalo :( Ale určo jezdím opatrnějc :)

[upravil dne 17/10/12 20:44 od ChouLu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...