Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Záleží jak moc máš skladnej kočárek... Ale šel bych raději do SW - určitě nebudeš vozit jen kočárek ale i něco navíc ...navíc je SW hezčí než krátká varianta :)

Odesláno

Tož už jsem tu :) . 306ku break znáš. 307 SW má o trošku kratší kufr od zadních dveří po zadní sedačky. Pokud posunu zadní sedačky dopředu (toto jde jen u 307SW, ne u 307 break), zvětší se kufr a je delší než u 306ky. Prostoru pro zadní cestující zůstává stále dost, pokud nemá řidič sedadlo úplně vzadu.

Vozil jsem v obou autech kočárek a bez problémů se vešel i do SW bez posunutí zadních sedaček. 307ma má kufr do výšky větší.

U SW je skvělé, že jsou v zadu tři samostatné sedačky, takže se dá jakákoli nechat v garáži a naložit větší náklad. Občas jezdím jen s jednou nebo dvěma zadními. Při vydělání všech tří je to malá dodávka.

Motory 307 - 1.4 benzín - bych do dlouhé verze nekupoval.

1.6 benzín - myslím že dostačující výkonem a spolehlivý.

2.0i benzín - naprostá bomba, trhá asfalt a je spolehlivý :D . Nejlepší co v 307 může být :D .

O nafťácích se vyjadřovat nebudu, ale 307mu v naftě bych nebral.

Kdyby něco, ptej se.

Odesláno

Souhlas s Tomem :papa a Gabrielem :papa . Pokud používáte kočárek pro mimčo s hlubokou korbičkou, tak ho do krátké 307my asi nedáš. Pokud používáte golfáč pro větší dítko, tak by se tam měl vydat v pohodě.

Odesláno

my třeba máme kočárek X-Lander(sporťák i hluboký) kde podvozek zůstává skoro stejně,půdorys je stejný jenom ta konstrukce není tak vysoká a je složená na kolečkách

myslím že do krátké 307 bys to nenarval

[upravil dne 1/10/12 11:28 od Gabriel 307]

[upravil dne 1/10/12 20:16 od Gabriel 307]

Odesláno

děkuju vám všem za rady,mám o čem přemýšlet,takže 307SW 1.6 benzín

zatím to není akutní jak jsem psal ,jen jsem chtěl vědít co a jak předem(pokud mě zase nechytne amok a bude to muset bejt hned:D),než se pustim do hledání a shánění:)

Odesláno

no,tak to jste mě moc nepotěšili,takovoudle odpověď jsem nečekal,z minulýho auta jsem prodělal polovičku,za kterou byly koupený kola pneu,a tady to bude to samý,mám nový jak letní tak zimní,myslel,jsem ,že bych je použil :(

Odesláno

a neměl bych?:myslim

máš snad nějakej důvod ,proč ne?:myslim

zatim jen špekuluju a vyzvídám kde co a jak a projíždim internet a inzerce:D

nechvátám na to:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...