Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
P407sw 2006 2,0 HDI

Dobry den. Nevedel by mi niekto pomoct, potreboval by som povolit tempomat cez dia. bolo mi povedane tu na fore, ze ked osadim packu ovladania tempomatu tak to treba povolit cez dia. Nevedel by mi to nekto povolit. vdaka

Takže vybavené.Tempomat funkčný.Odskúšané osobne.

Veľa šťastných kilometrov.:super:super:super

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahojte, po tom co som precital som tiez zacal rozmyslat na d tempomatom, netusil som, ze sa to da spravit tak jednoducho, ze len packa, unlock a hotovo:-)

Ma tu niekto dia a je z Vychodneho slovenska?

Odesláno

Nastavíš si určitou rychlost, dejme tomu třeba 60km/h a auto tě přes ní nepustí...

Respektive pustí, až po pořádném sešlápnutí plynu...kde zmáčkeneš takovej čudlík :)

Odesláno
Nastavíš si určitou rychlost, dejme tomu třeba 60km/h a auto tě přes ní nepustí...

Respektive pustí, až po pořádném sešlápnutí plynu...kde zmáčkeneš takovej čudlík :)

Aha, uz asi rozumiem, teda ak to nebudem mat, tak budem moct auto rozhybat na vyssiu rychlost az ked vypnem tempomat a to iste asi bude aj pri brzdeni. :mrk

Odesláno
Mas kozu, navi a nemas tempomat? :myslim

... a ani vyhrievane sedadla:-( Je to auto z Milana po nejakej pani z banky, je tam vzdy teplo tak asi preto a bolo vyuzivane na jazdu v meste, tak mozno preto absencia tempomatu ...

Odesláno
Smolik no... Sleduj tu sekciu inzercia, z casu na cas sa packa tempomatu objavi.

Aktivacia je otazkou 3 minut... To je najmenej.

Packa je v pohode, na autobazareeu.sk som nasiel hned 3, skor najst niekoho s PP2000 v okoli, aby mi porobil aj vsetky tie veci ako graficky park asistent a tak ... ibaze by som isiel do BA, tak potom by sme mozno nieco vymysleli :super

• O 4 roky později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 23. 12. 2012 at 20:44, Marcel00 napsal:

Mas kozu, navi a nemas tempomat? :myslim

Ja mam tiez kozu s vyhrievanim aj navi, ale bez tempomatu... Je to asi kto si co zelal aku vybavu... Inac packa stoji par eur, diag mam... ale som asi moc lenivy :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...