Garfield Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Tak. Takže Garfield plus Odie-Martina jsou jediní, kdo z Prahy jedou už v pátek. Lidi, nežerte tak tu práci a pojeďte někdo už v pátek taky Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem Garfield Tak. Takže Garfield plus Odie-Martina jsou jediní, kdo z Prahy jedou už v pátek. Lidi, nežerte tak tu práci a pojeďte někdo už v pátek taky V kolik a kde??? Nechám Johna jet s Bohoušem, já se rád připojím k Vám Citovat
Garfield Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem Medvěd Napsán autorem Garfield Tak. Takže Garfield plus Odie-Martina jsou jediní, kdo z Prahy jedou už v pátek. Lidi, nežerte tak tu práci a pojeďte někdo už v pátek taky V kolik a kde??? Nechám Johna jet s Bohoušem, já se rád připojím k Vám Prima! Odkud - třeba od té osvědčené pumpy za Černým Mostem. A v kolik - počítali jsme, abychom tam byli za světla, tj. cca v 8. To znamená vyrazit tak mezi pátou a šestou? Asi bude provoz, možná ještě Kryšoti na silnici, takže žádná honička. Jak bys to odhadoval ty? Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem Garfield Napsán autorem Medvěd Napsán autorem Garfield Tak. Takže Garfield plus Odie-Martina jsou jediní, kdo z Prahy jedou už v pátek. Lidi, nežerte tak tu práci a pojeďte někdo už v pátek taky V kolik a kde??? Nechám Johna jet s Bohoušem v sobotu, já se rád připojím k Vám Prima! Odkud - třeba od té osvědčené pumpy za Černým Mostem. A v kolik - počítali jsme, abychom tam byli za světla, tj. cca v 8. To znamená vyrazit tak mezi pátou a šestou? Asi bude provoz, možná ještě Kryšoti na silnici, takže žádná honička. Jak bys to odhadoval ty? O.K. 17.30 BENZINA R10, trasa Boleslav, Jičín, Nová Paka a pak moje speciální nábližka přímo do Lánova (tam dáme pivísko a začneme zapíjet svobodu) Máte nějak domluvený spaní nebo berete stan??? [Editován dne 6/8/Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000 Medvěd] Citovat
Garfield Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Prima! Odkud - třeba od té osvědčené pumpy za Černým Mostem. A v kolik - počítali jsme, abychom tam byli za světla, tj. cca v 8. To znamená vyrazit tak mezi pátou a šestou? Asi bude provoz, možná ještě Kryšoti na silnici, takže žádná honička. Jak bys to odhadoval ty? O.K. 17.30 BENZINA R10, trasa Boleslav, Jičín, Nová Paka a pak moje speciální nábližka přímo do Lánova (tam dáme pivísko a začneme zapíjet svobodu) Máte nějak domluvený spaní nebo berete stan??? [Editován dne 6/8/Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000 Medvěd] O.K., dohodnuto. Kdyby něco tak si v pátek ještě zavoláme. Stan nebereme, Odie je děsně zimomřivá, takže nám tam Minimaxa zabookoval chatku. Jedeš sám nebo s Helou? Vzhledem k tomu, že budeš zapíjet svobodu, tak asi sám? Ale jak to je? Píšeš na fóru, že v červnu chystáš svatbu, ale tvoje Hela má v seznamu členů stejné příjmení jako ty, takže jsem myslel, že už svoji jste, no prostě v tom mám hokej. jak to tedy je? Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem Garfield Prima! Odkud - třeba od té osvědčené pumpy za Černým Mostem. A v kolik - počítali jsme, abychom tam byli za světla, tj. cca v 8. To znamená vyrazit tak mezi pátou a šestou? Asi bude provoz, možná ještě Kryšoti na silnici, takže žádná honička. Jak bys to odhadoval ty? O.K. 17.30 BENZINA R10, trasa Boleslav, Jičín, Nová Paka a pak moje speciální nábližka přímo do Lánova (tam dáme pivísko a začneme zapíjet svobodu) Máte nějak domluvený spaní nebo berete stan??? [Editován dne 6/8/Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000Wed, 08 Jun 2005 20:45:08 +0000 Medvěd] O.K., dohodnuto. Kdyby něco tak si v pátek ještě zavoláme. Stan nebereme, Odie je děsně zimomřivá, takže nám tam Minimaxa zabookoval chatku. Jedeš sám nebo s Helou? Vzhledem k tomu, že budeš zapíjet svobodu, tak asi sám? Ale jak to je? Píšeš na fóru, že v červnu chystáš svatbu, ale tvoje Hela má v seznamu členů stejné příjmení jako ty, takže jsem myslel, že už svoji jste, no prostě v tom mám hokej. jak to tedy je? Hokej jsem zavinil já, páč jsem zaslechl, že v Šebetově možná budou nové kartičky - no a tak by vlastně Helča měla kartičku neplatnou, že. Tak jsem jí příjmení pozměnil poněkud dřív (Medvědova osobní licence). Jinak Helča se mnou nejede, řekla, že si hrozně ráda ode mě odpočine a dá doma něco dokupy. Uvažuju, že si taky asi nechám zablokovat chajdu, zítra to s minimaxou proberu. Citovat
Garfield Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 MEDVĚDE: Teď jsem byl v Makru a tam se na mě smály grilovací klobásky nazvané GRILOVACÍ KLOBÁSY S MEDVĚDÍM ČESNEKEM. To jsem nemohl nekoupit! Takže hned v pátek, až přijedeme do kempu, půjdou na oheň. Přijmeš pozvání? Jenom mě mrzí, že nemám žádný džbánek, do kterého bychom si nechali natočit pivo, abychom pořád nemuseli odbíhat k pípě... Nemáš nějaký takový doma? Citovat
Jirkap Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Tak kdo se ještě připojí v Holicích? Kdyby něco tak se domluvíme na telefonu. Mé číslo je 777231303 Jak už jsem psal jedu od Brna Citovat
John Odesláno 9. červen 2005 Autor Odesláno 9. červen 2005 Tak na 90% potvrzuju učást na odjezdu už v pátek...:) Citovat
Bohouš Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Kdo teda vlastně jede až v sobotu z Prahy ????? Citovat
Medvěd Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Kdo teda vlastně jede až v sobotu z Prahy ????? Si myslím, že Bohouš 205 GTI - sorry, ale já rád využiju toho, že můžu z Prahy vystřelit už v pátek, tak se na mě nezlob. Citovat
Jirkap Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI úplně v poho - já se vám ani nedivím A nechceš se alespoň s námi spojit za těma Hořicema? Citovat
Bohumil Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 To mi teda Vy \"pražáci\" řekněte, proč vlastně v té Praze bydlíte, když jste celej tejden ve stresu a těšíte na to, až bude sebemenší příležitost odtud \"vystřelit\".;) Citovat
Medvěd Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem Bohumil To mi teda Vy \"pražáci\" řekněte, proč vlastně v té Praze bydlíte, když jste celej tejden ve stresu a těšíte na to, až bude sebemenší příležitost odtud \"vystřelit\".;) Bohumile, právě kvůli Tý radosti, že můžu z Prahy kamkoli mizet a všude mě čeká otevřená náruč přírody. Na co se ale můžeš těšit Ty, když máš přírodu z druhý strany baráku??? Asi jenom na to, jak vezmeš rodinku a vyrazíš někam do pořádnýho HYPÁČE, kde si dosytosti užijete tlačenice, chaosu a nervózních výpadů postarších frontových bojovnic - no, to my, pražáíci, prožíváme denně a proto se těšíme, až z Prahy kamkoli vystřelíme. NEBER TO OSOBNĚ, CELÝ TO JE PSANÝ VE VELICE HUMORNÉM, NIKOHO NENAPADAJÍCÍM DUCHU Citovat
Bohouš Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem Jirkap Napsán autorem Bohouš 205 GTI úplně v poho - já se vám ani nedivím A nechceš se alespoň s námi spojit za těma Hořicema? Dík za nabídku, ale to by jsme se asi celkem těžko trefovali časově. Prostě ráno vyrazím a někdy dorazím :D Citovat
Petr X Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem Jirkap Tak kdo se ještě připojí v Holicích? Kdyby něco tak se domluvíme na telefonu. Mé číslo je 777231303 Jak už jsem psal jedu od Brna Tak koukam, ze vsichni jedou nakonec v patek ... jestli jedes teda v sobotu, rad se nekde pripojim a je mi skoro jedno, v kolik hodin. Citovat
Jirkap Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem Petr X Napsán autorem Jirkap Tak kdo se ještě připojí v Holicích? Kdyby něco tak se domluvíme na telefonu. Mé číslo je 777231303 Jak už jsem psal jedu od Brna Tak koukam, ze vsichni jedou nakonec v patek ... jestli jedes teda v sobotu, rad se nekde pripojim a je mi skoro jedno, v kolik hodin. Sobota pořád platí Citovat
Garfield Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 MEDVĚDE: A jak s večerním pátečním grilováním? Přimeš pozvání? JOHNE: Jedeš tedy v pátek v 18.30 od pumpy za ČM? A co klobásky - nepohrdneš dát si s námi? Citovat
Medvěd Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem Garfield MEDVĚDE: A jak s večerním pátečním grilováním? Přimeš pozvání? JOHNE: Jedeš tedy v pátek v 18.30 od pumpy za ČM? A co klobásky - nepohrdneš dát si s námi? 18.30?????? Domlouvali jsme se přece na 17.30 - jinak pozvání na grilování přijímám, dovezu s sebou 3 x tuplák, to je rozumné množství pitiva na člověka Ještě takovej dotaz pod čarou - nemáš volné místečko na chajdě????????? [Editován dne 6/9/Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.