maymo Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Zdravím všetkých prítomných.. Chcel by som sa na vás obrátiť s prosbou o radu, resp. informáciu. Nakoľko tu na fóre ohľadom RT3-ky je hrozná kopa informáií, rozhodol som sa kvôli tomuto špecifickému problému založiť nové vlákno. V P407 mám navigáciu RT3 s veľkým displejom a údajne najnovším firmware. (ten tam inštaloval asi ešte predchádzajúci majiteľ) No v samotnom hlavnom menu, mám len 8 ponúk, miesto 9. Ikona \"VIDEO\" tam jednoducho nie je. Včera som na AUX pripojil záznam z kamery, na skúšku, a cez AUX mi ide len samotný zvuk. Na obrazovke v režime AUX sú vyobrazené 2 konektory, červený a biely. (ten tretí žltý ako symbol neukazuje). Je možné, že niektoré RT3 nepodporujú video funkciu z AUXu? Je to video potrebné niekde extra aktivovať? Mal už niekto z vás podobný problém? Citovat
adam.bogocz Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Ahoj, problém je že máš vyplou podporu Videa... musíš na diagnostikua a aktivovat Citovat
maymo Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 Vďaka za rýchlu odpoveď. V kútiku duše som dúfal, že to bude záležitosť dajakého užívateľského nastavenia ale predsa to vyrieši diagnostika. Ešte raz vďaka Citovat
baffy Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Včera som na AUX pripojil záznam z kamery, na skúšku, a cez AUX mi ide len samotný zvuk. Na obrazovke v režime AUX sú vyobrazené 2 konektory, červený a biely. (ten tretí žltý ako symbol neukazuje). A má sa tam zobrazovať aj ten tretí žltý konektor? Páč to video mám aktivované a ide iba zvuk,alebo je nutné to aktivovať na viacerých miestach? Citovat
Mike407 Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Ne, ne, ten žlutý konektor se na displeji nezobrazuje (viz obrázek). Citovat
maymo Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Zdravím všetkých.. chcel by som požiadať skúsených a ostrieľaných členov, vlastniacich diagnostiku, že v ktorej začarovanej záložke je schovaná aktivácia videa na AUX vstupe. Prebádal som záložky telematika, autorádio a pod., ale nikde som to nenašiel.. Za každú radu budem vďačný. Citovat
maymo Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 ano, bolo to tam.. Ďakujem za radu PS: hrozne by ma ešte zaujímalo množstvo ostávajúceho aditíva v nádržke. Vie niekto kde to vyčítam? v ktorej sekcii? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.