Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých prítomných..

Chcel by som sa na vás obrátiť s prosbou o radu, resp. informáciu.

Nakoľko tu na fóre ohľadom RT3-ky je hrozná kopa informáií, rozhodol som sa kvôli tomuto špecifickému problému založiť nové vlákno.

V P407 mám navigáciu RT3 s veľkým displejom a údajne najnovším firmware. (ten tam inštaloval asi ešte predchádzajúci majiteľ) No v samotnom hlavnom menu, mám len 8 ponúk, miesto 9. Ikona \"VIDEO\" tam jednoducho nie je. Včera som na AUX pripojil záznam z kamery, na skúšku, a cez AUX mi ide len samotný zvuk. Na obrazovke v režime AUX sú vyobrazené 2 konektory, červený a biely. (ten tretí žltý ako symbol neukazuje). Je možné, že niektoré RT3 nepodporujú video funkciu z AUXu? Je to video potrebné niekde extra aktivovať? Mal už niekto z vás podobný problém?

Odesláno

Vďaka za rýchlu odpoveď. V kútiku duše som dúfal, že to bude záležitosť dajakého užívateľského nastavenia ale predsa to vyrieši diagnostika. Ešte raz vďaka :)

Odesláno
Včera som na AUX pripojil záznam z kamery, na skúšku, a cez AUX mi ide len samotný zvuk. Na obrazovke v režime AUX sú vyobrazené 2 konektory, červený a biely. (ten tretí žltý ako symbol neukazuje).

A má sa tam zobrazovať aj ten tretí žltý konektor? Páč to video mám aktivované a ide iba zvuk,alebo je nutné to aktivovať na viacerých miestach?:myslim

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím všetkých..

chcel by som požiadať skúsených a ostrieľaných členov, vlastniacich diagnostiku, že v ktorej začarovanej záložke je schovaná aktivácia videa na AUX vstupe. Prebádal som záložky telematika, autorádio a pod., ale nikde som to nenašiel..

Za každú radu budem vďačný.

Odesláno

ano, bolo to tam.. Ďakujem za radu :)

PS: :xvul hrozne by ma ešte zaujímalo množstvo ostávajúceho aditíva v nádržke. Vie niekto kde to vyčítam? v ktorej sekcii?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...