Micky99 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Neviem ci uz je tu take vlakno, ale pochvalte sa ake zaujimave veci (ak to nie je tajne) vam ukradli z auta... Mne prave dnes ukradli druhu radu sedaciek z 308 SW, roletku na zavazadlovi prostor... Citovat
davidekcz Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Mě jednou šlohli igeltku z nákupem asi za 120Kč Citovat
automale Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 neviem ci sa to rata do \"vykradli z auta\" ale mne sklo na kufrovych dverach Citovat
Medvěd Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Několikrát autorádio, 2x mobil ale největší šok byl, když mi o prodlouženém víkendu volal kámoš, že mám u služební dodávky před domem pootevřené šoupačky - následně jsem zjistil, že mi zmizelo 25 ks Encyklopedie starožitností (cena jedné knihy byla tuším 1490,- Kč). Následně se čistě náhodou objevil tento titul na stánku na Hlavním nádraží s výraznou slevou 990,- Kč (objevil to šéf, zavolal tam i poldy, ale stánkař měl na nákup 2ks této encyklopedie fakturu, na pultě ležela jen jedna a on přece, když potřebuje zboží prodat může i jít pod cenu. Osobně si myslím, že někde ve skládku měl i těch zbylých xx ks, ale to se nikdy nedokázalo. Každopádně auto bylo jasně vykradeno někým, kdo měl na knihy další odpal). Citovat
Shootik Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Kolegovi z prace - rozbili bocni okno u spolujezdce a sebrali 5kc co mel v drzacku na drobne, nic vic nesebrali [upravil dne 7/9/12 21:50 od Shootik] Citovat
Martin407 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Plechovku s bonbonama, CD Rammstein a pár drobnejch. Nejhorší je že to bylo v zimě a nasněžilo mi do auta Citovat
roura Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Kolega si vymontoval starý dřevěny volant z alfy ,že ho nechá renovovat a obmotat kuží.Nechal ho přes noc v kufru a ráno už tam nebyl...nic víc nevzali...někdo potřeboval zatopit,nebo byl vášnivý sběratel Citovat
Maverick Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Ještě když jsem měl 205-ku tak mi čajzli rádio, brejle, žvejkačky, cigára a krabičku prcgum Citovat
Altman Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Zloděj-amatér se snažil vypáčit zámek-neúspěšně. Poté se snažil dostat do auta vypáčením bočního sloupku a když už si ten chudák nevěděl rady tak popadl nedlaký kámen a vhodil ho dovnitř. Autorádio se značkovou brašnou a botami, to vše nenávratně zmizelo. Citovat
vendelinek Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 už je to teda dýl ,ale jednou takleráno jsem koukal na auta na parkovišti a to moje bylo nějak na stranu,když jsem přišel se na něj kouknout z blízka ,zjistil sem ,že nemám obě dvě zadní kola:bacha Citovat
D.Benny Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 No tak to je hezký.Mě ukradli boční blinkry,kola,veškerou hudbu,lékárnu,hasičák,bonbony,žvejkačky veškerý dobrouty co jsem tam měl..výparník na klimu.To se mi stalo letos v červnu.Nejlepší je že jsem to měl u známého v service a ten mi nechce dát ani korunu tak se musím soudit.Chjo:o:grr:o Citovat
vendelinek Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 pěkný,příště si dej auto ke známýmu:bacha Citovat
jofo Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Striebornu krabicku od cukrikov pre vodicov a display z nokia handsfree sady. Hodnota nulova ale ono za 320 euro v zadku. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Neviem ci uz je tu take vlakno, ale pochvalte sa ake zaujimave veci (ak to nie je tajne) vam ukradli z auta... Mne prave dnes ukradli druhu radu sedaciek z 308 SW, roletku na zavazadlovi prostor... tohle jsme nedávno v praci řešily nové sedacky z peugeota vyšli na 180000 korun a pojišťovna to zacvakala Citovat
davidekcz Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Teď ukazovali v telce, že borec vykradl fungl nový, tuším oktávky. Byly ještě na vlaku na vagónech a asi z deseti vzal airbagy Citovat
vendelinek Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 jo to byla taky dobrá vychytávka,to jsem viděl v Tv:D Citovat
Medvěd Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 tohle jsme nedávno v praci řešily nové sedacky z peugeota vyšli na 180000 korun a pojišťovna to zacvakala Nesekl ses o 0? Přeci jen sedačky za 180 tKč mi přijdou poněkud pridrahé, jedině že by byly pozlacené ..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 tak si v servisboxu naklikej sedacky z druhe rady, jsou samo nevkuse ale vse solo - kostra,potahy,.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.