Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neviem ci uz je tu take vlakno, ale pochvalte sa ake zaujimave veci (ak to nie je tajne) vam ukradli z auta...

Mne prave dnes ukradli druhu radu sedaciek z 308 SW, roletku na zavazadlovi prostor...

Odesláno

Několikrát autorádio, 2x mobil ale největší šok byl, když mi o prodlouženém víkendu volal kámoš, že mám u služební dodávky před domem pootevřené šoupačky - následně jsem zjistil, že mi zmizelo 25 ks Encyklopedie starožitností (cena jedné knihy byla tuším 1490,- Kč). Následně se čistě náhodou objevil tento titul na stánku na Hlavním nádraží s výraznou slevou 990,- Kč (objevil to šéf, zavolal tam i poldy, ale stánkař měl na nákup 2ks této encyklopedie fakturu, na pultě ležela jen jedna a on přece, když potřebuje zboží prodat může i jít pod cenu. Osobně si myslím, že někde ve skládku měl i těch zbylých xx ks, ale to se nikdy nedokázalo. Každopádně auto bylo jasně vykradeno někým, kdo měl na knihy další odpal).

Odesláno

Kolega si vymontoval starý dřevěny volant z alfy ,že ho nechá renovovat a obmotat kuží.Nechal ho přes noc v kufru a ráno už tam nebyl...nic víc nevzali...někdo potřeboval zatopit,nebo byl vášnivý sběratel :D

Odesláno

Zloděj-amatér se snažil vypáčit zámek-neúspěšně. Poté se snažil dostat do auta vypáčením bočního sloupku a když už si ten chudák nevěděl rady tak popadl nedlaký kámen a vhodil ho dovnitř. Autorádio se značkovou brašnou a botami, to vše nenávratně zmizelo. :(

Odesláno

už je to teda dýl ,ale jednou takleráno jsem koukal na auta na parkovišti a to moje bylo nějak na stranu,když jsem přišel se na něj kouknout z blízka ,zjistil sem ,že nemám obě dvě zadní kola:bacha

Odesláno

No tak to je hezký.Mě ukradli boční blinkry,kola,veškerou hudbu,lékárnu,hasičák,bonbony,žvejkačky veškerý dobrouty co jsem tam měl..výparník na klimu.To se mi stalo letos v červnu.Nejlepší je že jsem to měl u známého v service a ten mi nechce dát ani korunu tak se musím soudit.Chjo:o:grr:o

Odesláno
Neviem ci uz je tu take vlakno, ale pochvalte sa ake zaujimave veci (ak to nie je tajne) vam ukradli z auta...

Mne prave dnes ukradli druhu radu sedaciek z 308 SW, roletku na zavazadlovi prostor...

tohle jsme nedávno v praci řešily nové sedacky z peugeota vyšli na 180000 korun a pojišťovna to zacvakala
Odesláno
tohle jsme nedávno v praci řešily nové sedacky z peugeota vyšli na 180000 korun a pojišťovna to zacvakala

Nesekl ses o 0? Přeci jen sedačky za 180 tKč mi přijdou poněkud pridrahé, jedině že by byly pozlacené .....:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...