Roobi Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_MpuumDfaRY Nas regionálni redaktor tv JOJ a jeho nápad na upozorneni vodičov aby spomalili (on tiež nemá rád policajtov) Citovat
Neon Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Jo, tak za něco podobnýho jsem coby čerstvě plnoletej s novejma papírama dostal od policajtů pokutu 100,- (nazvali to něco ve stylu maření úředního výkonu, nebo tak nějak) ... Jsem se hecnul s kámošem, že budu přesně takto stát u radaru a ukazovat ostatním autům, ať spomalí. Policajty to rozhodně neodehnalo, ale vytočilo ... Dali mi kilko, ale já vyhrál hec nad kámošem ... :P Dneska bych se možná i hádal, nebo bych to už spíš neudělal, přece jenom 10let je 10 let Citovat
Kurt Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Že je to redaktor jsi možná ani nemusel psát. To se dalo odvodit z jeho intelektuální nesmělosti, která je z videa patrná. Citovat
oddie Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Že je to redaktor jsi možná ani nemusel psát. To se dalo odvodit z jeho intelektuální nesmělosti, která je z videa patrná. :super Citovat
Roobi Odesláno 9. září 2012 Autor Odesláno 9. září 2012 No neni on až taky nesmelí možno len na tom videu tak vyzera:) Kurt v tých casoch este 100,-vka bola pekný peniaz;)ako tak rozmýšľam ja ani nemam žiadni humorný zažitok s Policajtmi Citovat
Cinicman Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Roobi - je na čase začať... oni sú cajti veľký srandisti... uvidíš ako sa im to bude páčiť... :super Citovat
Roobi Odesláno 10. září 2012 Autor Odesláno 10. září 2012 Roobi - je na čase začať... oni sú cajti veľký srandisti... uvidíš ako sa im to bude páčiť... :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.