Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
kontrast je vidět,ale když rozkliknu fotku tak tam je hódně kostiček (asi na takové rozlišení je tam málo kB)

[upravil dne 3/9/12 21:14 od Gabriel 307]

Udělám lepčí... ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tento víkend vyměněna prasklá přední pružina a silentblok na př. rameni, tyč řízení a stabil tyčka. ufff. bohužel čep se nepodařilo vyměnit, tak to čeká na PUG servis. :( Ale konečně jezdíme bez obav :super

Nakonec se mi na čep povedlo ukecat toho samýho servismanna, tak po dovolený se na to vrhne... :potlesk

[upravil dne 9/10/12 09:42 od Luciferka]

Odesláno

tohle byla zkouška před tím, než budu dělat větší kusy, abych věděla, jak se s tím pracuje. Chtěla jsem okarbonovat ten plastový černý kryt zadního nárazníku, ale zatim mi nešel sundat :( Jinak asi nic

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj . obdivuji tvoje nadseni pro auto a libi se mi tvoje technicky znalosti neznam asi zadnou zenskou ktera se vyzna v autech tedy jen tu co dela u nas v autodilech prodejce . Proc sem pisu mam auto tri roky jako ty a shodou okolnosti z K.Varu akorat SWéčko :D tak at te nezlobi jako me a jezdi a jezdi :papa p.s. doporucuju z toho vyhodit fap a egr :roll

Odesláno

Dyno: Děkuji za kompliment :mad: Ad FAP a EGR - FAP zatím bez problémů, tak nevidím důvod ho offnout. EGR je na řadě co nejdříve. Doufám, že bude i nějaké vlákno o tvé 307SW ;)

Jinak váha vzduchu vyměněna... tedka je ještě nutné co nejdříve EGR off.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...