Veverka Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Ahojte všichni! Zvažuju chipnutí svojí 307 SW 1.6 HDi 80kW (110k) FAP, ale nechci udělat nějakou kravinu... Neměl byste někdo tip (nejlépe Praha, Pardubice a okolí)? Taky bych rád vylepšil reprosoustavu a eventuelně doplnil i nějaké to interiérové \"ambiente\" osvětlení (asi LED). Díky za jakoukoliv radu, včetně případně té typu \"do toho se radši vůbec nepouštěj\";) Díky předem za rady a názory! Vev. [Edited on 2/9/12 17:53 by Veverka] Citovat
davidekcz Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Trošku to tady prohledej...Je toho tu dost o tom napsanýho... Jinak chip Ti tady udělá straki007 napiš mu zprávu... Citovat
Veverka Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 Díky za rychlou reakci;) Ale je tu na to nějaká vyhledávací funkce? Jsem tu na fóru nový a jsem rád, že jsem zatím rozchodil přihlašování a svůj profil... Citovat
Péťa Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Hledání vypadá takhle: Strakimu můžeš poslat zprávu kliknutím sem Citovat
Veverka Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 No jo, pod svícnem bývá tma. Soráč, a díky za pochopení! [Edited on 2/9/12 18:08 by Veverka] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 taky by se mi hodilo nějaké LED do kufru Citovat
Veverka Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 Mno, já myslel LED-kové pásky nebo nějaká tenká svítící vlákna do \"švů\" na čalounění dveří a pod palubku a na strop kolem okna (ne takové ty 20-40 cm pevné trubice). A nejlépe s regulací intenzity jasu. Ale možná je to jen z říše sci-fi... Citovat
chuck11 Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 no záleží i jakou funkci chceš aby to plnilo;) -jde všechno Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 já bych třeba chtěl pásek do kufru místo klasického světla co tam mám Citovat
Veverka Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 Já měl představu jen dekorativně a pro atmosféru vložit \"svítící tkaničky\" (horizotálně) do spojů mezi díly v čalounění dveří, možná i pod palubku a kolem rámu sluneční clony ve střeše. Takovou jen náladovku, nic silného. Kdyby to bylo pak stmívací eventuelně mělo navíc nějaké efekty (pulzování nebo různé sekvence blikaní třeba dle hudby) bylo by to jedině plus. Jenže kde na to sehnat materiál? A někoho, kdo by to uměl zapojit a protahat vše všema škvírama:D, aby to pak nikde neklepalo a nedrnčilo, to teda nevím:( (tedy zatím). To chuck: Pokud ses ptal ale na hifi, taxem měl na mysli spíš jen výměnu stávajících (sériových) repráků za nové, které by nerezonovaly ve dveřích a v palubce. Nějakej menší subwoofer by byl taky prima:D. Ale šlo by to vůbec připojit na původní sériový MP3 rádio? Žádnou velkou fixní vestavbu do kufru nechci No takže tak... Chytří raďte, jsem celej dychtivej:mrk Citovat
Veverka Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 To Gabriel: Myslím, že by mohlo vypadat dobře dát ten LED pásek i zespod na dekl (u mě na pouzdro roletky), ale musel by tam bejt asi konektor, aby to šlo vydávat. Napojit by to mohlo jít na normální světálko v kufru - nebo ho tam nemáš vůbec? Pak už snad jen zavařovačka plná světlušek:D Ale ta spotřeba... No nic, zase jsem nečetl pořádně - světlušky beru zpět, světlo tam zřejmě máš. [Edited on 3/9/12 19:34 by Veverka] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 origo světlo mám na levé straně-výkon se dá srovnat se světluškami ja nemám roletku,ale plato-šlo by to namontovat napevno na držáky plata Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.