Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

chcel by som sa spytat..existuje vobec nieco take? .. nieco ako testovacie menu alebo nieco na ten sposob..vratilo sa mi auto so servisu a rad by som si odkontroloval,ci je zavada odstranena alebo je len vypojena kontrolka ..dakujem za rady..

Odesláno

Bože, který servis by si dovolil ti odpojit kontrolku, to snad nemyslíš ani vážně. Pokud tomu nerozumíš jezdi do renomovaných servisů, kde by si to nemohli dovolit, nesmíš jezdit k Frantoj do garáže... A pokud jsi byl v renomovaném servisu a přesto pokládáš takové dotazy tak raději chod pěšky..

Nezlob se na mě ale jsem automechanik a každý den jsem v práci min o hodinu a půl dýl jen aby všechno bylo tip top, a nejsem sám. A takovýhle řeči už mě opravdu začínají sr.t

Odesláno

DanculD : chcel som nieco take,co je to vidno na tomto videu pri case 1:06

Jindra xrdt : ak som sa tak dotkol tak sry..no prepac,ze som sa vobec opovazil nieco spytat.. nevravim,ze to robis ty ..no aj napriek tomu,ze som nebol u nejakeho pikolika v garazi si nemozem byt isty.jedine co som chcel,je kontrola pre moj vlastny pokoj..

shark734 : dik

Odesláno

Mě jde o všeobecný pohled lidí na servisy a mechaniky. Znovu opakuju, jako člověk co pracuje v autorizovaném servisu, že by si nikdo nedovolil si naúčtovat odstranění závady aniž by ji odstranil. Proto Ti radím, jezdi do renomovaného servisu a máš jistotu, pokud budeš jezdit do autorizáku máš stoprocentní jistotu, protože autorizovaný servis by díky tomu mohl klidně přijít o autorizaci..

Odesláno

Myslím, že Je v poriadku ak si chce skontrolovať vykonané práce. Chodím väčšinou do autorizovaných servisov a niekedy sa mi vo vrecku nožík otvára. Spomeniem iba zopár perličiek.

- \"lisovanie\" ložísk kladivom

- prebalovanie náhradných dielov do originál krabičiek

- pri výmene všetkých zámkov zostal zámok na nádrži pôvodný, samozrejme bez kľúča...

- nastavenie geometrie tak, že volant zostal otočený asi pod 30 st. uhlom

- kontrola nastavenia svetiel regloskopom na krivej podlahe a jedno svetlo tak, že jedno predné koliesko stálo na koberci asi 1cm vysokom

....atď...

A v živote som sa nestretol s tým že by nejaký pneuservisák použil na doťahovanie skrutiek, alebo matíc momentový kľúč.

Nikoho nechcem uraziť, ale kontrola musí byť.

Odesláno

Keď sa ti jedná len o kontrolky tak tie sa ti všetky rozsvietia hneď po otočení kľúča do prvej polohy, ak by niektorá bola odpojená tak by nesvietila ;).

Odesláno

Na diagnostice se kontrolky rozsvěcují najednou. Ovšem, pokud bude závada na nějakém diagnostikovatelném zařízení, tak by měla být závada ve výpisu. Nepíšeš kde měla být odstraněna závada.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...