-_-Hlavaty-_- Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Zdravim, chcel by som sa spytat..existuje vobec nieco take? .. nieco ako testovacie menu alebo nieco na ten sposob..vratilo sa mi auto so servisu a rad by som si odkontroloval,ci je zavada odstranena alebo je len vypojena kontrolka ..dakujem za rady.. Citovat
DanculD Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 No keby si napisal nieco podrobnejsie, hadam ti aj niekto poradi..... Citovat
Jindra xrdt Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Bože, který servis by si dovolil ti odpojit kontrolku, to snad nemyslíš ani vážně. Pokud tomu nerozumíš jezdi do renomovaných servisů, kde by si to nemohli dovolit, nesmíš jezdit k Frantoj do garáže... A pokud jsi byl v renomovaném servisu a přesto pokládáš takové dotazy tak raději chod pěšky.. Nezlob se na mě ale jsem automechanik a každý den jsem v práci min o hodinu a půl dýl jen aby všechno bylo tip top, a nejsem sám. A takovýhle řeči už mě opravdu začínají sr.t Citovat
-_-Hlavaty-_- Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 DanculD : chcel som nieco take,co je to vidno na tomto videu pri case 1:06 Jindra xrdt : ak som sa tak dotkol tak sry..no prepac,ze som sa vobec opovazil nieco spytat.. nevravim,ze to robis ty ..no aj napriek tomu,ze som nebol u nejakeho pikolika v garazi si nemozem byt isty.jedine co som chcel,je kontrola pre moj vlastny pokoj.. shark734 : dik Citovat
ChouLu Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Přesně takovej test jako je na videu uděláš přes diag ale pouze přes origo Peugeot žádná univerzál ! Citovat
Milan134 Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Možno by nebolo od vecy robit tajnosti a povedat priamo že čo potrebuješ skontrolovat... Citovat
Jindra xrdt Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Mě jde o všeobecný pohled lidí na servisy a mechaniky. Znovu opakuju, jako člověk co pracuje v autorizovaném servisu, že by si nikdo nedovolil si naúčtovat odstranění závady aniž by ji odstranil. Proto Ti radím, jezdi do renomovaného servisu a máš jistotu, pokud budeš jezdit do autorizáku máš stoprocentní jistotu, protože autorizovaný servis by díky tomu mohl klidně přijít o autorizaci.. Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Bohužel i takovej autorizák a zrovna od Pugu znám.... Citovat
bleifrei Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Myslím, že Je v poriadku ak si chce skontrolovať vykonané práce. Chodím väčšinou do autorizovaných servisov a niekedy sa mi vo vrecku nožík otvára. Spomeniem iba zopár perličiek. - \"lisovanie\" ložísk kladivom - prebalovanie náhradných dielov do originál krabičiek - pri výmene všetkých zámkov zostal zámok na nádrži pôvodný, samozrejme bez kľúča... - nastavenie geometrie tak, že volant zostal otočený asi pod 30 st. uhlom - kontrola nastavenia svetiel regloskopom na krivej podlahe a jedno svetlo tak, že jedno predné koliesko stálo na koberci asi 1cm vysokom ....atď... A v živote som sa nestretol s tým že by nejaký pneuservisák použil na doťahovanie skrutiek, alebo matíc momentový kľúč. Nikoho nechcem uraziť, ale kontrola musí byť. Citovat
Judes Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Keď sa ti jedná len o kontrolky tak tie sa ti všetky rozsvietia hneď po otočení kľúča do prvej polohy, ak by niektorá bola odpojená tak by nesvietila . Citovat
ChouLu Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Oni je neodpojují ale proklenují.. tedy připojí jednu na druhou ... Citovat
-_-Hlavaty-_- Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 dakujem vam za rady ..zbehnem asi predsa len na tu diagnostiku a vtedy si budem sto pro isty ..doveruj ale preveruj .. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Na diagnostice se kontrolky rozsvěcují najednou. Ovšem, pokud bude závada na nějakém diagnostikovatelném zařízení, tak by měla být závada ve výpisu. Nepíšeš kde měla být odstraněna závada. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.