funess Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Mal by som otazku ohladne turba. pripajam obrazok kde cervenou oznacujem miesto uniku olej. Chcem sa opytat aky to ma v plyv na chod motora a ci tam ten olej ma vobec bit. V zelenom krusku : tam som mal odpojenu hadicku neviem ako dlho. Zaujmalo by ma ci sa to nemohlo zavzdusnit a ak tak ako by sa to dalo znovu dat do chodu. Citovat
dodo407sw Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 No v tom cervenom je v podstate normalne, ked je tam kus oleja, maju to asi vsetky 1.6-ky HDi... Citovat
SonX Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Hadička - ide o podtlakovú hadičku ktorá slúži na ovladanie el.mag ventílu turba. Nepocitoval si slabší ťah? spínanie turba si mal pravidelné? jmne sa to stalo na 2.0 HDi a turbo mi nešlo, Až po opetovnom napojení bolo všetko OK. Na diag by ti tiež ukázalo chybu ovláádania El. Mag ventilu turba. Ak sa jednalo len o tenký film oleja tak je to OK ale ak si ho tam mal \"TONU\" tak turbo. Citovat
funess Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 no je to Tona. to turbo ide pocut ho medzi 2500-3000 ot. To auto som tak kupil takze sa snazim zistit co je real 1.6hdi. Zacalo uz aj dymit najpr cierno ale to nebola pripojena hadicka na ten el.m ventil. teraz len niekedy a roby to iba pri 2000 ot. Samozrejme svieti depollution system faulty. do teraz som mal 1.9Tdi a mam hlavu smutku . No neak to bude treba dat do kopy tak kazda rada vitana. Dakujem Citovat
DERT123 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 nebudem zakladat nove vlakno tak to dam sem ... dnes do mierneho kopca som z motora zacul divny zvuk take drncanie,hrkot ... presiel som natom este asi cca 8km domov a odmontoval som hadicu z turba ... turbo uplne suche ale tie lopatky ktore je vidiet po zlozeni hadice ... bola jedna rovna a jedna pri konci ohnuta a takto to bolo po celom obvode ... oska alebo ako to mam nazvat /nevyznam sa v tom/ ma vykyv cca 3mm je mi jasne ze turbo je mrtve :fnuk ale co ho poslalo do kytek ? Citovat
DanculD Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 No boooze, 250eciek repas a frcis znovu. Ja som menil turbo tri krat kym sa prislo na to, ze je blby regulator tlaku oleja. Navyse u 2.0HDi sa musi rozobrat pol auta aby sa ku nemu clovek vobec dostal. Ty ho mas ako na zlatom podnose. Hlavne pozriet olejovu cestu, prezriet vzduchove hadice ci tam nic nevletelo a musi to fungovat dalsich 100 000km. Citovat
straki007 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 NO DERT......jezdi jak zavodnik:D:D:D:D Ale podle toho co popisujes to vidim spis na cizi predmet v sacim traktu......usuzuji dle zohejbanych lopatek. Citovat
DERT123 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 zavodnik? no len co tam mohlo vbehnut sakra ? toho sa obavam najviac ze bude nieco v sani Citovat
MINI Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 do kytek ho poslal cip ,o ktorom som ti pisal davno a nie je to moja skodoradost Citovat
DERT123 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 chip urcite nie nerobil to ziadny mantak ... verim tomu ze chipom to nebolo Citovat
straki007 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Ale prosim te. Vzdyt ti to psal uz davno ze to je tim:aut Citovat
Marcel00 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 moze sa lopatka aj uvolnit? lebo ak ano tak to sa mohlo stat ci? Citovat
DERT123 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 to netusim ... ale ta tycka co drzi lopatky sa fest hybe Citovat
Marcel00 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 no ja len ze ci neuletela lopatka a ta to tam nerozje*ala... no kazdopadne naserie... co bude dalej? uz mas plan? Citovat
straki007 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Pokud se hybe tycka tak to je zadreny. Ale opravdu je potreba videt ty lopatky.Mohli dostat ranu od neceho a tim se mohla hridelka rozseknout a ztratit vuli. Jednoduse receno.....pro rejpaly. Citovat
koblih69 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Oběžné kolo je vcelku, takže se může jen uvolnit na ose ( výrobní chyba ) nebo se vydře ložisko a vůlí se poškodí o stěnu difuzoru ( většinou chyba mazání ) a nebo se poškodí nasáním cizího tělesa - což bude asi podle popisu tenhle případ... [upravil dne 2/9/12 21:23 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.