Kehar Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 a jsem zvědavý na projev, protože dvouhmotu jsem už řešil na jaře, protože je dost slyšet, ale tenkrát mi předvedli jiné auto a tam se dvouhmota ozývala taky dost silně. Kdoví jestli to není nějaká chyba série, protože prý výrobce řeší vícero případů s rezonancemi od motoru. jaký zvuk to má vydávat? Citovat
martinecondrej Odesláno 12. září 2012 Autor Odesláno 12. září 2012 v největším záběru cca 1900 otáček stačí zmáčknout spojku (a samozřejmě pustit plyn) a ozve se takový šoupavý zvuk co se několikrát s mizící intenzitou opakuje. Když se svižně rozjíždí a rychle se tam sázej kvalty tak je to slyšet. Když se to točí nad 2500 otáček (což je podle mě zbytečný) tak už to nedělá. Začalo se mi to objevovat po ujetí cca 9000KM, ale jak mi předvedli ńový auto co to dělalo taky, tak jsem to přestal řešit. [upravil dne 12/9/12 09:09 od martinecondrej] Citovat
Kehar Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 v největším záběru cca 1900 otáček stačí zmáčknout spojku (a samozřejmě pustit plyn) a ozve se takový šoupavý zvuk co se několikrát s mizící intenzitou opakuje. Když se svižně rozjíždí a rychle se tam sázej kvalty tak je to slyšet. Když se to točí nad 2500 otáček (což je podle mě zbytečný) tak už to nedělá. Začalo se mi to objevovat po ujetí cca 9000KM, ale jak mi předvedli ńový auto co to dělalo taky, tak jsem to přestal řešit. [upravil dne 12/9/12 09:09 od martinecondrej] jedu v Pondělí na první reklamaci 5008 je to na reklamaci nebo je to normálka udělají stím něco? jedu reklamovat volant(odlupování kůže), s vybrací při brždění ze cca 110 km/h , mám tam i přihodit to \"šoupání\" na reklamaci Citovat
marko306 Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 S vybráciamy som mal aj ja problém, síce na 807, ale hádam pomôže. Vymenily sa poloosy, dvojhmota, gumy, disky, nejaké silentbloky a nakoniec to bolo dvomy vadnými vstrekami. Vybrácie sa prejavovali pri pridaní plynu od cca 2000ot/min do cca 2500ot/min, pri akej koľvek zaradenej rýchlosti a kilometrovej rýchlosti. Citovat
martinecondrej Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 vibrování v souvislosti s bržděním asi budou řešit silentblokama, a pak se uvidí. Každopádně mě dneska volali, že výměna spojky a dvouhmoťáku nepomohla. Prý ať si to vezmu a čekám až se ozvou z francie s řešením. Už nevím co bych měl dělat, ale jezdit s tím takhle nemůžu a ani nechci. Pak si kupte nový auto [upravil dne 17/9/12 12:19 od martinecondrej] Citovat
martinecondrej Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 vstřiky mi zkoušeli nějak prohazovat a bez efektu, tak nevím Citovat
lamancha Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 tak vidim, ze se 5008 v teto oblasti - vibrace - blizi 307... uzil jsem si s tim dost..a nakonec zustalo jedine reseni - zvyknout si. Citovat
martinecondrej Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 tak pokračování ve zdibech to nevedlo nikam tak jsem začal komunikovat s někým na vedení Peugeot ČR. Následně mi volal ředitel z kladenského peugeotu a přesvědčil mě k jejich návštěvě. Tam jsem hned dostal náhradní auto a během týdne byli vyměněny silentbloky na motoru a jeden vstřik co se nevešel do tolerance. Nicméně vše bez efektu. Mám zatím vydržet s tím, že se problém řeší ve francii. Byla mi nabídnuta zdarma prodloužená záruka na 5 let Každopádně nevím jak dlouho to ještě budu snášet, protože každá jízda s tím autem mě štve víc a víc a jsem si jistý, že se to zhoršuje. Začínám si nadávat, že jsem koupil zase francouzský auto Citovat
elton Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Teda ty máš tolik smůly:( Nenadával bych na francouzský auto, mám už přes 52000 a nevím co je problém (ťuk-ťuk aby to zůstalo tak dál) Držím palce a je škoda, že nejde vrátit nebo vyměnit. [upravil dne 8/10/12 15:16 od elton] Citovat
godzila.01 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 to je taky dobrej poděl, koupit si nový auto, aby bylo víc v servisu jak doma .... Citovat
martinecondrej Odesláno 14. říjen 2012 Autor Odesláno 14. říjen 2012 Tak mi to nedalo a kouknul jsem pod kapotu s nastartovaným motorem a všiml jsem si, že jak je po straně motoru řemen a všechny ty kolečka, tak ty malý v poho a to největší (asi řemenice) se tam pěkně mrdlá. To by asi nemělo tak být že? Citovat
Vatsug Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Asi néé! Zajeď do servisu a budeš chytřejší... Citovat
martinecondrej Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 Tak řemenice je prý v pořádku. Má gumové uložení, tak tento projev je normální. Jinak mám najeto dalších cca 400km a je to stále horší. Při 103km/h 6-tá rychlost, tempomat, rovná silnice se změní v mírný kopeček, tak to přidá na intenzitě, že už i 6-letá dcera mi říká co se děje. Už to dělá i ve městě při cca 54km/h. V servisu potvrzeno že se to zhoršuje Citovat
Petka75 Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Stale jen dohady jak je vše v pořádku, jak nic neslyší, a vibrace se jen zhoršují. Citovat
martinecondrej Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 u mě to slyší a uznávají, že tam problém je, ale zatím mi to není nic platné. Minulý týden ve čtvrtek jsem jel na sever cca 200km. Cesta díky projevu motoru otřesná a cca 10 km před cílem to začalo v motoru kovově mlátit. Opatrně jsem dojel a druhý den pokusná jízda a kovový bouchání bylo pryč nechápu co se tam děje Citovat
Leftfield Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Zmeňte rýchlo servis, než sa Vám stane niečo vážnejšie! Citovat
Petka75 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Co se týče bouchání, tak ráno kdž je to studené tak od 1200-2000 otáček něco klepe v motoru jako kdyby tam byl kovář, poté to přestane, hrůza. Citovat
elton Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Za studena je motor hlučnější vždycky, hlavně v zimě. Máš dýzla, ten klepe normálně. Už se těším, jak začnou mrazy a lidi se začnou podivovat nad tím, že se motor hůř zahřívá, že rychleji chladne a dokonce, že i z výfuku půjde něco šedýho. To zas bude počtení... Citovat
taylor Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Přesně jak píše elton a ještě, že silničáři jsou překvapeni, že jim napadlo na silnice a bude to komplet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.