John Odesláno 22. červen 2005 Autor Odesláno 22. červen 2005 Původně zaslal: DD He-ehm .. timto davam na vedomi, ze mozna budeme mit zitra na srazu \"cizi\" navstevu .. tentokrate opet v podobe prekvapeni . Nemuzu zarucit, jestli bude mit kamarad cas, ale dnes jsem to s nim predbezne dohodl. Takze pokud to vyjde, muzete se tesit na 300 koni a libive tvary .. treba da i slalom . A jeje to bude nějaký monstrum už to vidím .... :o:o:o
Vvitty Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: DD He-ehm .. timto davam na vedomi, ze mozna budeme mit zitra na srazu \"cizi\" navstevu .. tentokrate opet v podobe prekvapeni . Nemuzu zarucit, jestli bude mit kamarad cas, ale dnes jsem to s nim predbezne dohodl. Takze pokud to vyjde, muzete se tesit na 300 koni a libive tvary .. treba da i slalom . ach jo, zase dneska neusnu....
John Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 Tak a je to tu ...zase je čtvrtek a Džbán se pomalu blíží... :D Doufám že nás tam bude zase hodně aby jsme se nenudily. Takže v 18hod. vás budu očekávat všechny na Džbáně. ;)
Netopýrka Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 No to abych vyrazila už ve tři, abych to do šesti stihla, s mým orientačním smyslem a magnetickou silou na úseky se špuntem kvůli dopravní nehodě :D:D:D:D:D:D:D:D:D
John Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Johne hlavně mě neujeď................ Jo počítám s tím neboj.... :) Musim umejt miláška :D Takže mě určitě najdeš u baráku.
Medvěd Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Dostal jsem předmanželskou propustku, což znamená, že též dorazím
Bohouš Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: John Musim umejt miláška :D Takže mě určitě najdeš u baráku. OK přinesu nějaké bahno ve spreji....:D
Operator Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Je mi líto, ale něco mi do toho vlezlo. Ach jóó.... :(:( Tak si to tam užijte.
Vvitty Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: John Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Johne hlavně mě neujeď................ Jo počítám s tím neboj.... :) Musim umejt miláška :D Takže mě určitě najdeš u baráku. ja uz mam umyto, heeeec jeste ze v noci neprselo...
Vvitty Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Netopýrka No to abych vyrazila už ve tři, abych to do šesti stihla, s mým orientačním smyslem a magnetickou silou na úseky se špuntem kvůli dopravní nehodě :D:D:D:D:D:D:D:D:D kudy pojedes, abych zvolil jinou cestu? teda, jako kvuli tve magicke pritazlive sile na dopravni zacpy tak vecer
oddie Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Vvitty: vyzvedni mě v garáži, a já ti ukážu bezva zkratku na Džbán - skoro nikdo tudy nejezdí, a po cestě není jediný semafor
Bohouš Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: oddie Vvitty: vyzvedni mě v garáži, a já ti ukážu bezva zkratku na Džbán - skoro nikdo tudy nejezdí, a po cestě není jediný semafor Nemyslíš Medvědovu cestu přes hory a doly ??? :D:D
oddie Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Jo, já vám to napíšu, a vy tama všichni pojedete a ucpete to, co Odpoledne jsem v garáži, neb mám půjčenou mašinu na čištění interiérů, a potřebuju vypucovat sedačky a tapecy, co si chci dát do auta. Takže dorazím, až to dodělám... Ale estli někdo chce, klidně můžem dát polosraz u mě, a jet na Džbán odtud.
Guest DD Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Jen potvrzuji, ze na 99 % v zavesu za mnou dorazi i vetrelecky krasavec, takze se snad mate na co tesit . Zkusebni jizdy pravdepodobne nebudou, resp. urcite nebudou, protoze kamos ho jeste nema ani tyden a trpi uzkostlivou peci .. . Ale tak aspon na podivani se a tak to snad bude dobre .
oddie Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Jen týden? Aha, tak to teda asi nebudou ty Myši, co se dělaly u Vašendy...
DjBoom Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Já teda tentokráte přijedu jako čestňák, protože nové čerpadlo ještě neni na svém místě
Medvěd Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: oddie Vvitty: vyzvedni mě v garáži, a já ti ukážu bezva zkratku na Džbán - skoro nikdo tudy nejezdí, a po cestě není jediný semafor Nemyslíš Medvědovu cestu přes hory a doly ??? :D:D Něco se Ti nelíbilo, mladej????????? :mad::mad: :papa:D:aut:aut:aut
Vvitty Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: oddie Vvitty: vyzvedni mě v garáži, a já ti ukážu bezva zkratku na Džbán - skoro nikdo tudy nejezdí, a po cestě není jediný semafor klidne te vyzvednu, ale asi pojedu driv... tipuju kolem pate z Florence....
Recommended Posts