Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: DD

He-ehm .. timto davam na vedomi, ze mozna budeme mit zitra na srazu \"cizi\" navstevu .. tentokrate opet v podobe prekvapeni ;). Nemuzu zarucit, jestli bude mit kamarad cas, ale dnes jsem to s nim predbezne dohodl.

Takze pokud to vyjde, muzete se tesit na 300 koni a libive tvary .. treba da i slalom ;).

A jeje to bude nějaký monstrum už to vidím .... :o:o:o:o

Odesláno
Původně zaslal: DD

He-ehm .. timto davam na vedomi, ze mozna budeme mit zitra na srazu \"cizi\" navstevu .. tentokrate opet v podobe prekvapeni ;). Nemuzu zarucit, jestli bude mit kamarad cas, ale dnes jsem to s nim predbezne dohodl.

Takze pokud to vyjde, muzete se tesit na 300 koni a libive tvary .. treba da i slalom ;).

ach jo, zase dneska neusnu.... :D

Odesláno

Tak a je to tu ...zase je čtvrtek a Džbán se pomalu blíží... :D:D

Doufám že nás tam bude zase hodně aby jsme se nenudily.

Takže v 18hod. vás budu očekávat všechny na Džbáně.

;););)

Odesláno

No to abych vyrazila už ve tři, abych to do šesti stihla, s mým orientačním smyslem a magnetickou silou na úseky se špuntem kvůli dopravní nehodě :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Johne hlavně mě neujeď................;):papa

Jo počítám s tím neboj.... :):)

Musim umejt miláška :D:D Takže mě určitě najdeš u baráku.

Odesláno
Původně zaslal: John

Johne hlavně mě neujeď................;):papa

Jo počítám s tím neboj.... :):)

Musim umejt miláška :D:D Takže mě určitě najdeš u baráku.

ja uz mam umyto, heeeec :)

jeste ze v noci neprselo... :D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

No to abych vyrazila už ve tři, abych to do šesti stihla, s mým orientačním smyslem a magnetickou silou na úseky se špuntem kvůli dopravní nehodě :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:D

kudy pojedes, abych zvolil jinou cestu? teda, jako kvuli tve magicke pritazlive sile na dopravni zacpy :D

tak vecer :papa

Odesláno

Vvitty: vyzvedni mě v garáži, a já ti ukážu bezva zkratku na Džbán - skoro nikdo tudy nejezdí, a po cestě není jediný semafor ;)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Vvitty: vyzvedni mě v garáži, a já ti ukážu bezva zkratku na Džbán - skoro nikdo tudy nejezdí, a po cestě není jediný semafor ;)

Nemyslíš Medvědovu cestu přes hory a doly ??? :D:D:D

Odesláno

Jo, já vám to napíšu, a vy tama všichni pojedete a ucpete to, co :D

Odpoledne jsem v garáži, neb mám půjčenou mašinu na čištění interiérů, a potřebuju vypucovat sedačky a tapecy, co si chci dát do auta. Takže dorazím, až to dodělám... Ale estli někdo chce, klidně můžem dát polosraz u mě, a jet na Džbán odtud.

Odesláno

Jen potvrzuji, ze na 99 % v zavesu za mnou dorazi i vetrelecky krasavec, takze se snad mate na co tesit :).

Zkusebni jizdy pravdepodobne nebudou, resp. urcite nebudou, protoze kamos ho jeste nema ani tyden a trpi uzkostlivou peci .. :D. Ale tak aspon na podivani se a tak to snad bude dobre ;).

Odesláno

Nemyslíš Medvědovu cestu přes hory a doly ??? :D:D:D

Něco se Ti nelíbilo, mladej????????? :mad::mad::mad::mad::mad:

:papa:P:papa:D:aut:aut:aut

Odesláno

klidne te vyzvednu, ale asi pojedu driv... tipuju kolem pate z Florence.... :papa

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...