Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tech motoru je cela rada, 2,0 je dnes s 90, 110 i 136 Ps, o ktery se jedna. ale at je to jakykoli, zkusenostijsou a neni duvod do toho jit. je auto jeste vzaruce? pak doporuvuji power box od renomovaneho vyrobce a pokud neni, dej tam chip, ale zase jen od nekoho kdo do toho skutecne vidi a v pripad epotizi je schopen bud vratiti stopro puvodni sw, nebo to vyresit novym. lidi, co si nabehlo chipovanim za 6,5 tisice je cela rada...:papa

Odesláno

Je to 2.0 HDi s 90 PS, v zaruce a 20 000 Km najeto. Chystam se k autorizovanemu servisu na zarucni prohlidku. Prijimaci technik mi minule rekl, ze jsou schopny to u nich udelat a \"dohlednout\" na veci tak, ze to zaruku neposkodi. Je to dobra volba? Jinak me zajima, jestli ma nekdo zkusenosti s tuningem konkretne u novych partneru. Realne, kolik vykonu navic a tociveho momentu muzu ocekavat? Co akcelerace, spotreba, bzdy a zivotnost motoru? Ma se dodat neco jineho co by mohlo vykon? Sani, vyfuky atd.?

Odesláno

pak se optej co ti ten dealer nabizi? co to je a za kolik, jake parametry. vyfuk bych na partnera nerval. sani bych resil nejspise jen vlozkou sportovni, nebo kitem...

tuning hdi partnera je jako kazdeho jineho hdicka... bez problemu

napis schvalne co a za kolik muzes mit od dealera? jen por ilustraci... diky

Odesláno

Urcite dam vedet. Hlavne se tesim na nizsi spotrebu a mozna i ten tuning k tomu podridim.

Zdá se mi, že spotřeba je horší o nějakých 2l/100km než by měl být. Po Praze nejsem schopen dostat z plné 60l nádrže více něž 700km - 8.5l/100km a to mám už 20 000 Km najeto. Jednou jsem sice dostal 850km, ale to bylo pří dosti šetrném stylu řízení kdy větší část byla po dálnici (max. 130 km/h). Což pořád výchází na nějakých 7l/100 Km - dosti zdálené od avízované kombinované spotřebě 5.3 l/100 Km. Jak se mám přiblížit k avízované městské spotřebě 6.4 l/100 km? Zdá se mi to nedostižitelné. Může horší spotřebu ovlivnit vybavení FAM - samosvorného diferenciálu či krabicovitější/horší aerodynamické vlastnosti Partnera? A může případně větší výkon/krou?ák přes přední kolečka mít negativní vliv na FAM?

Odesláno
Napsán autorem Carl Jung

Jejda, tak to asi budu muset sahnout hloubeji do kapes :). Jeste reknete, FAM bude i pote v pohode? Stalo to 45 litru, takze bych to nechtel oddelat :-(

45 litrů ??? za co proboha ??

Odesláno

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Napsán autorem Carl Jung

Jejda, tak to asi budu muset sahnout hloubeji do kapes . Jeste reknete, FAM bude i pote v pohode? Stalo to 45 litru, takze bych to nechtel oddelat :-(

--------------------------------------------------------------------------------

45 litrů ??? za co proboha ??

Samosvorny diferencial, ktery nabizi jako priplatkovy doplnek Parternum Combi Active. Rozdeli tocivy momenat kol az na 75:25 mezi levnou/pravou kdyz s jednim hrabes.

Odesláno

na zavodeni sis mel koupit subaru impreza 4x4 a ne partnera, probuh vzdyt je to dodavka nebo velkoprostorove rodinne auto a ne aby se u toho cipoval motor a honily kone pod kapotu :bojim:o

Odesláno

To jsi urcite myslel jako vtip, ne? Anebo, ze bys nekdy nesedel v Partneru? Tomu take neverim. Nicmene, radeji vysvetlim: Hledam trosku vetsi vykon, lehce sviznejsi akceleraci, o neco lepsi kroutak atd. Tim, ze obcas jezdim vetsi dalky, i na dalnici i v horach, tak by se to hodilo, taktez o neco vyssi maximalka (kolem 175-180 km akorat, 155 km do kopce). O zavodeni tu NIKDY nebyla rec, a ani nemyslim, ze pri nejakych max. 81 kW a o par desitek NM kroutaku navic by vubec mohlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...