Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uvažuji o posvícení pod sedadly a pod palubovkou.

Má někdo zkušenosti se zapojováním ? Jaké žárovky, odkud nejlépe napájet?

Budu vděčný za každou radu =)

Popřípadě fotky vašich variací na tohle téma =)

Odesláno

Zarovky bych nedaval, spis LED. Pod palubovku jsou dobre LED pasky. Delaji se v mnoha barvach a svitivostech. Dobre se s nima pracuje, jen naletujes 2 dratky a pasek potrebne delky nalepis pomoci lepici pasky co ma na sobe;)

Odesláno
zdravím, ja som si led pasik namontoval na dvere v kufri nalepil som ho na spodnu hranu dveri, pri otvorení kufra je nad hlavou a peradne osvetli kufor aj okolo neho.
Celkom dobry napad musim skusit ja ich mam len po bokoch ale niekedy je to nanic ked je plny kufor nic nevidim :D
Odesláno

DanHal - vidim ze napad ktory som sem dal sa celkom ujal na viacerych peugeotoch. nieco podobne som robil asi pred 2 rokmi tiez na svojom aute. plus osvetlenie odkladacej skrinky

Odesláno

Díky moc za rady =)

Pár lidí mi radilo jak říkáte ze stropního světla.

Ale já spíš přemýšlim o tom že to potáhnu od zapalovače a po volant si dám vypínač. co vy na to? =)

A místo ledek rovnou pásky říkáte? jak se pohybují tak ceny =) +-

A ještě jsem se chtěl zeptat nemáte někdo dva přebytečné repráky 13cm ? samozřejmě funkční =D

chtěl bych dát do zadních dveří.

Odesláno

Zdravím,

také o nějakém osvětlení interiéru přemýšlím, jen se mi nechce kupovat pásky od oka, aby to pak nesvítilo moc nebo málo...

Nemůžete někdo poradit jaké pásky jste použily - Svítivost na diodu x počet diod? Jak pro kufr, tak pro pedály.. A závěrem můžete připsat, jak jste s výsledkem spokojený (mohlo by svítit míň, víc atd popř. foto)..

Díky všem :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...