dwojta Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 Uvažuji o posvícení pod sedadly a pod palubovkou. Má někdo zkušenosti se zapojováním ? Jaké žárovky, odkud nejlépe napájet? Budu vděčný za každou radu =) Popřípadě fotky vašich variací na tohle téma =) Citovat
Shootik Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 Zarovky bych nedaval, spis LED. Pod palubovku jsou dobre LED pasky. Delaji se v mnoha barvach a svitivostech. Dobre se s nima pracuje, jen naletujes 2 dratky a pasek potrebne delky nalepis pomoci lepici pasky co ma na sobe;) Citovat
DanHal Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 já táhnu dráty na svícení na pedály ze stropního světla, aby se to stmívalo jinak samozřejmě LED-pásky Citovat
wojtěch Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 přesně jak píše Danhal.. led pásky a natáhnout od stropního světla ať to stmívá.. Citovat
Rejty Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 bud ze stropního..nebo jako já ze světla popelníku,ale to se nezhasíná Citovat
ceee Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 A jak to pánové dostanete ze stropního světla dolů pod palubovku, aby to nebylo vidět? Citovat
ChouLu Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Já to tahal pravým A sloupkem a pak pod kobercem Citovat
sykmar001 Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 zdravím, ja som si led pasik namontoval na dvere v kufri nalepil som ho na spodnu hranu dveri, pri otvorení kufra je nad hlavou a peradne osvetli kufor aj okolo neho. Citovat
sykmar001 Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 je to studena biela, a asi 40 cm dlžka Citovat
DanHal Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 kufr jsem si taky osvítil dvouma 10 cm páskama a vypadá to nějak takhle Citovat
ChouLu Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Já měl asi metr v kufru... a pří nehodě se všechno urvalo... až plasty ze šroubu :D Citovat
command Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 zdravím, ja som si led pasik namontoval na dvere v kufri nalepil som ho na spodnu hranu dveri, pri otvorení kufra je nad hlavou a peradne osvetli kufor aj okolo neho.Celkom dobry napad musim skusit ja ich mam len po bokoch ale niekedy je to nanic ked je plny kufor nic nevidim Citovat
sykmar001 Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 ako hovorím na kufrových dverách to krásne osvieti kufor aj pred kufrom Citovat
tukan1 Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 DanHal - vidim ze napad ktory som sem dal sa celkom ujal na viacerych peugeotoch. nieco podobne som robil asi pred 2 rokmi tiez na svojom aute. plus osvetlenie odkladacej skrinky Citovat
DanHal Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 dělal jsem to podle sebe, ale máš pravdu, nápad je to dobrý Citovat
dwojta Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 Díky moc za rady =) Pár lidí mi radilo jak říkáte ze stropního světla. Ale já spíš přemýšlim o tom že to potáhnu od zapalovače a po volant si dám vypínač. co vy na to? =) A místo ledek rovnou pásky říkáte? jak se pohybují tak ceny =) +- A ještě jsem se chtěl zeptat nemáte někdo dva přebytečné repráky 13cm ? samozřejmě funkční =D chtěl bych dát do zadních dveří. Citovat
dwojta Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 A jen tak mimochodem jaké pásky by jste doporučili? =) Citovat
dwojta Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 díky DanHal =) Kluci klidně házejte fotky, pochlubte se jak se vám to povedlo, rád se podívám =) Citovat
Milanor Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Zdravím, také o nějakém osvětlení interiéru přemýšlím, jen se mi nechce kupovat pásky od oka, aby to pak nesvítilo moc nebo málo... Nemůžete někdo poradit jaké pásky jste použily - Svítivost na diodu x počet diod? Jak pro kufr, tak pro pedály.. A závěrem můžete připsat, jak jste s výsledkem spokojený (mohlo by svítit míň, víc atd popř. foto).. Díky všem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.