OK406 Odesláno 22. květen 2007 Odesláno 22. květen 2007 Původně zaslal: Dave_k Tak se musím pochlubit. Konečně jsem se dostal k tomu u své 406 zprovoznit palubní počítač. Funguje perfektně. Doufám že nezačnu jezdit jako šnek až uvidím okamžitou spotřebu. :D Blahopřeji Ti a přeji plnou spokojenost a lehkou nohu:D:D:D Citovat
Ladaj Odesláno 22. květen 2007 Odesláno 22. květen 2007 taky se přidávám ke gratulaci. [upravil dne 22/5/07 Ladaj] Citovat
buml Odesláno 22. květen 2007 Odesláno 22. květen 2007 Původně zaslal: komisar to jo novej model display C s navigací nebo se mejlím??To ovládání je jen pro to C s navigací jinak A B to nemáparták z práce má novej model ovládá to páčkou vpravo jak jsou stě+rače+pod tím páčka na rádio,má velkej displey jako ty s těma čudlíka na boku/jeden vpravo,druhý vlevo/ nyvigaco on nemá má takový jako na obr včerné barvě Ptal sem kamose ma `01 a taky malej displej "A" a teplomer tam taky nema, tak se obavam, ze na teplomer je u noveho modelu zapotrebi display "B" Citovat
buml Odesláno 22. květen 2007 Odesláno 22. květen 2007 napada me jedine zaregistrovat si auto na peugeot.cz a tam bude mit prirucku primo pro to jeho zaregietrovany auto. Ja mam uz packy z 307 a tam "A" nemontovali, tak nemuzu slouzit:( Citovat
Dave_k Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Podle katalogu by všechny displeje měly umět teploměr. Citovat
ajven Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Původně zaslal: komisar to jo Ladman jej má ale teplotu nemá tam čidlo.Ty stupně jsou vidět ale nezobrazí se asi v BSI či pak páčka přepíná hodiny a teplotu to nikdo neví ani neodpověděl chlapi, v sobotu rozoberiem ten môj displej typA, rozoberiem späťák dám tam čidlo na vonkajšiu teplotu a aktivujem sw na budúci týždeň. Potom sa ozvem. Tak sa mi zdá, ýe len Ladman a ja majú taký typ displeja. Takže treba nejakého pioniera čo to tu preskáče. Citovat
Dave_k Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Původně zaslal: ajven Původně zaslal: komisar to jo Ladman jej má ale teplotu nemá tam čidlo.Ty stupně jsou vidět ale nezobrazí se asi v BSI či pak páčka přepíná hodiny a teplotu to nikdo neví ani neodpověděl chlapi, v sobotu rozoberiem ten môj displej typA, rozoberiem späťák dám tam čidlo na vonkajšiu teplotu a aktivujem sw na budúci týždeň. Potom sa ozvem. Tak sa mi zdá, ýe len Ladman a ja majú taký typ displeja. Takže treba nejakého pioniera čo to tu preskáče. Tak držím palce aby se to povedlo. ;) Citovat
Ladaj Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 zdravím chlapi.Chci se jen zeptat nenarazili jste někde na displej do starýho modelu?Na PP?Zatím jsem ho eště nesehnal a tam kde maj pomalu pouze jenom peugeoty tak tam ho nemaj maj tam pouze na nový modely a tech tam maj dost.. Citovat
OK406 Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: ajven Původně zaslal: komisar to jo Ladman jej má ale teplotu nemá tam čidlo.Ty stupně jsou vidět ale nezobrazí se asi v BSI či pak páčka přepíná hodiny a teplotu to nikdo neví ani neodpověděl chlapi, v sobotu rozoberiem ten môj displej typA, rozoberiem späťák dám tam čidlo na vonkajšiu teplotu a aktivujem sw na budúci týždeň. Potom sa ozvem. Tak sa mi zdá, ýe len Ladman a ja majú taký typ displeja. Takže treba nejakého pioniera čo to tu preskáče. Ty máš stejná displej jako Ladman? Citovat
Ladaj Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 ok406:nene do starýho modelu třeba je u radia 4050. [upravil dne 1/6/07 Ladaj] Citovat
Fill Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Mám P 406 r.v 2000 2.0 HDI ( velký display) Spotřeba a ostatní údaje chodí je to super ! Chtěl jsem jenom poděkovat těmto uživatelům fora : kajvet - za kvalitní foto zapojení Dave_k - za dobrý popis a návod... Jinak pro všechny : Nenechte se odradit u autor. servisu Peugeot ! Když jsem tam poprvé přijel tak se na to se mnou šel podívat vedoucí servisu ( kravaťák ) a začal mě tlačit do hlavy že to asi nepůjde a že musím mít kartu na odkódování (nemám) že je to potřeba na BSI jednotku... Tak jsem mu slavnostně oznámil že můj model NEMA BSI jednotku že jí pod volantem prostě nemám a že to pouze potřebuji povolit v Ř.J. ( u mého modelu je to konkrétně - pod položkou : informace pro řidiče - MID ) Servisní technik to udělal práce na 10 - 20 min i s odzkoušením. Jenomže pak mě ten kravaťák napočítal plnou cenu za diagnostiku 619 Kč to mě trošku zkazilo náladu... Ale už to fachá ještě jednou dík všem za dobrou RADU ! Citovat
Ladaj Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Chci se zeptat pokud FIll nemá BSI jednotku ale má novej model tak co tam může mít za displej kterej to umožnuje ukazovat PP?To tam má ze starýho modelu ten co potřebuju a nebo tam má velkej displej co je přes celej středovej panel.Takže by to šlo překopat na ten velkej displej?Z novýho modelu? Citovat
Dave_k Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 No mě se to zdá u Filla nějaký pomotaný. Protože pokud mu ten PP zapínaly přes diagnostiku tak tam BSI mít musí. Píše že má velkej displej. U starýho modelu se to aktivovat přes diagnostiku nemusí. A určitě při napojování diagnostiky žádná karta či kód potřeba není. Teda alespoň podle mne. Citovat
Ladaj Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 No podle mě máš pravdu.Protože pokud je starej model tak BSI tam není a ipluls od ŘJ jde přímo zní do displeje a pokud to má BSI tak se to v ní potom musí povolit pokud už to náhodou není povolený. Citovat
ajven Odesláno 3. červen 2007 Odesláno 3. červen 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: ajven Původně zaslal: komisar to jo Ladman jej má ale teplotu nemá tam čidlo.Ty stupně jsou vidět ale nezobrazí se asi v BSI či pak páčka přepíná hodiny a teplotu to nikdo neví ani neodpověděl chlapi, v sobotu rozoberiem ten môj displej typA, rozoberiem späťák dám tam čidlo na vonkajšiu teplotu a aktivujem sw na budúci týždeň. Potom sa ozvem. Tak sa mi zdá, ýe len Ladman a ja majú taký typ displeja. Takže treba nejakého pioniera čo to tu preskáče. Ty máš stejná displej jako Ladman? Sevas, píšem až teraz lebo po tom veľkom sklamaní aké som prežil v piatok večer sa mi ani písať nechcelo. Najskôr som vybral displeja zistil som, že ten šmejd je od SAGEMu a nemám ani pri pravej páčke také zapojenie káblov ako je tu na tých fotkách. Takže som pochopil, že tento typ auta mať PP nebude. Druhá vec ma šokovala keď som rozobral späťák, a nie sú tam nachystané ani káble na čidlo, takže som to dal naspäť dokopy a som smutný :( Síce mi odpadli výdaje na čidlo a aktiváciu a budem si musieť kúpiť externý teplomer. :myslim to OK, áno tá fotka je tu odo mňa. Citovat
Neon Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Tak jak již psal výše Komisar, tak i u mě již od sobotní půlnoci funguje palubní počítač a musím uznat, že se díky němu dá perfektně řídit spotřeba. Za jízdy tam mám nastavenou aktuální spotřebu a dá se krásně pohrávat s akruální spotřebou lehkým sešlapáváním plynu, Když jedu po rovině nějakých 100km/h a spotřebu mi to ukazuje 10l/100km, tak stačí lehce ubrat a rázem je tam 7l/100 km, opravdu bomba... Tímto ještě jednou Komisarovi moc děkuji za zprovoznění. Je moc šikovný!! Cestu z Týna do Prahy, včetně popojíždění po Týně a po Praze jsem absolvoval za 7,5l na 100km. Trasa 148km. Ještě změřím někdy přesnost PP podle plné nádrže a na vzdálenost rovných 100km a poreferuji. Citovat
Neon Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 průměrná rychlost ... celkem nic moc, ale hodně klesla stáním v malé koloně u Benešova a popojížďkami u Pyšel a po Praze ... Citovat
OK406 Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Neon: chce to lehkou nožku:D:D:D:D jj, Komisar je šikovný:potlesk:potlesk:potlesk Ale tobě šla práce na čištění motoru taky pěkně:myslim:mrk:mrk:D:D:D:D Citovat
Fill Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Pro Ladaj : Skutečně nemám ve svém autě BSI ( ta černá krabička pod volantem) měl jsem to rozděláno a není tam ! Jinak mám nový model r.v 99 a mám velký display. Do teď mě ukazoval jenom datum a kolik je venku stupňu ( rádio mám neorig takže to tam nemám...) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.