Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já se omlouvá mmě končí pod volantem trochu jsem to špatně napsal.To jsem psal pro vás kde by ste to mohli najít.Trochu rychlejc

Odesláno
Původně zaslal: komisar

já pochopil ale OK 406 je asi mimo.

Nejsem mimo, jen se to pod tou baterkou nehledalo a tudíž se nic nerozebíralo.

Odesláno

ten držák na vzduchovej filtr je na dvouch matkách na 10klič a tím končíš ohledně rozebýrání.Aspoň to je u starých modelu z motorem HDI nevím jak u benzínu to bych musel vydět abych ti řekl je to stejný nebo ne.

[upravil dne 12/4/07 Ladaj]

Odesláno
Původně zaslal: Swallow

Původně zaslal: Michal.B

Co když mam Bosch EDC15C2,je v to nějaky rozdil?Tak to mam natahnout drat z pinu 63 ECU na pin 19 na budikach?

[upravil dne 12/4/07 Michal.B]

Nevím, je-li mezi EDC15 a EDC15C2 nějaký rozdíl, ale popis pinů je myšlen tak: z pinu 63 na ECU na ( v tomto případě) pin 10 palubního počítače ( počítá z pulsů spotřebu) a z pinu 19 na ECU na ( měří rychlost, lze brát i z přístrojovky, ale proč ji rozebírat :-) ) pin 8 na palubním počítači. Jestli máš už BSI, tak je ten návod asi na nic.

A jak poznam že mam BSI?Říkaji že je současti pojistek,ale jak vím že tam je?

[upravil dne 13/4/07 Michal.B]

post-0-141095955239_thumb.jpg

Odesláno

A jak poznam že mam BSI?Říkaji že je současti pojistek,ale jak vím že tam je?

Jo to je BSI mam uplne tu samou;)Jinak je to napsane i na tom stitku s carkovym kodem:cool:

[upravil dne 13.4.07 Zipík]

Odesláno

Tak draty budu muset tahat z BSI do pp,pokud tam již nejsou natažené?A pak to budu muset jit asi aktivovat v BSI.Tohle je muj malý displej,bude stačit když koupim ten velky?Mě se zda že je tam malo dratu?Četl jsem na xantia clubu že tahaji draty z ECU,budu je muset tahat taky,nebo to budu tahat z BSI?

[upravil dne 13/4/07 Michal.B]

post-0-14109595524381_thumb.jpg

Odesláno

:xvul Jéé tééé krásná fotka :o Asi budu muset říct šéfový, aby mi dala větší LCD, aspoň 20", když už dnes všichni používají rozlišení 1280 a více ... :aut

Tak teď už je to lepší :super

[upravil dne 13.4.07 MJSytic]

Odesláno

Zprovoznit palubní počítač na nových modelech?Někdo tu psal ,že na některých s jednotkou BSI to lze,na některých ne.Myslíte ,že je to jednotkou BSI? Do nových modelů se podle mě montovaly tři druhy displejů:označované A , B , C podle manuálu na 406 nový model.Pokud je tam typ A tak neukazuje spotřebu.Peugeota zatím nemám,tak zatím sleduji diskuze,abych věděl co mě čeká.:o

Odesláno
Původně zaslal: klayman

Čau, nevíte jestli de zprovoznit palubní pc i na 206 CC r.v. 2001? díkec.

Jestli tam mas velky displej, tak jo.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: komisar

to jo novej model display C s navigací nebo se mejlím??To ovládání je jen pro to C s navigací jinak A B to nemáparták z práce má novej model ovládá to páčkou vpravo jak jsou stě+rače+pod tím páčka na rádio,má velkej displey jako ty s těma čudlíka na boku/jeden vpravo,druhý vlevo/ nyvigaco on nemá má takový jako na obr včerné barvě

[upravil dne 28.4.2007 komisar]

jo,mam i navigaci,ktera neni stejne funkcni(chybi cd),ja ten displej taky prepinam na pacce steracu a dalkou si tam rovnam cas,km/mile,litry/galony,stupen podsviceni atd+se s tim pohybuju po navigaci

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dělá někdo pal počítače na 406 2.0 benzín aut. v okoí Op,Ov,Ol potřebuji poradit. Popřípadě přijedu. Mam velký disp. Domluva přes email. Jezdím po republice tak se ozvu až budu na internetu. Dík Aleš

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak se musím pochlubit. Konečně jsem se dostal k tomu u své 406 zprovoznit palubní počítač. Funguje perfektně. Doufám že nezačnu jezdit jako šnek až uvidím okamžitou spotřebu. :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...