Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: PnR

tak mam tam Sagem cize nic z toho

proč?? mám SAGEM SL-96 a palubák mi šlape o106 :papa

Odesláno

vychadzal som z tohoto prispevku

Původně zaslal: Milhaus65

Váha vzduchu s tím nemá co dělat:

Ještě jednou: Pal. poč. lze sprovoznit na

D8 stará 406:

3,0 B ES9J4 Ano

2,0 B XU10J4 všechny (podmínka velký display)

1,8 B Xu7JP4 vyjímky- určitě ne s ECU Sagem (-\"-)

1,9 D XUD9TE ne

2,1 D XUD11BTE ano ( -\"-)

data z ECU , ve většině případů se musí tahat drát + uprava páčky.

D9 nová 406:

z malým displayem ne, nevím jestli jde vyměnit

pokud je velký dispaly -

do DAM 9000 bez multiplexu , uprava-výměna páčky přihlášení

od DAM 9001 multiplex (velké placaté páčky) mají z výroby

Doufám, že si to ještě pamatuji :D

Podobně se dodělává i tempomat.

2x spinač (spojka, brzda, musí být 2x)

Dodání páčky + hlavního vypinače, uprava plastu pod volantem. Natažení kabelu, přihlášení v ECU.

Guest servisman
Odesláno

vycházet můžeš já jsem PP zprovoznil na svým autě s řj SAGEM a pokud bys četl dále tak tam Ferry dával tabulku kde se drátek 1368 zapojuje na jakou řj.

Mne to nedalo ,ani jsem se nedozvěděl proč to tam nejde.Zeptej se OK406 či dalších co byly na minisrazíku v Týně.Osobně jsem pár lidem zapojoval PP a byl nápomocem přes ICQ rozchodit dalším lidem PP

pro doplnění

pro doplneni a shrnuti info, drat pro info od ECU 1368 se naleza u techto ridicich jednotek na uvedenych pozicich :

benzinove motory

Magneti Marelli MM8P - 7

SAGEM SL 96 - 5

BOSCH MP3.2 - 32

BOSCH MP5.1, MP5.1.1 a MP5.2 - 4

BOSCH MP7 - 32

BOSCH MP7.3 - 47

diesly

BOSCH EDC15 (HDi) - 63

Diesel EPIC (2.1TD) - 23

[upravil dne 12/10/09 honza406]

Odesláno

rád by som spojazdnil PP na Peugeot 206 1.4 HDI, r.v. 2008. Nepozná tu niekto niekoho na Slovensku v BA alebo okolí, kto by mi s tým vedel pomoct? Do peugeot servisu sa mi velmi nechce :))

Odesláno

potřeboval bycch poradit...hledal jsem to tady ale nenašel...mám displej jak ukazuje teplotu když ho zapojím tak nic neukazuje ani nesvítí žárovka...kupoval jsem to tady od jednoho z členu a ten mi psal že mu normálně fungoval....nemělo by se to ještě někde zapojit díky moc

Guest servisman
Odesláno

podle mne chybí kablíky

od teploměru jsou pin 6 a pin 7

pak kostra je vedena na pin2

a osvětlení na žárovku pin 3 pokud se nemýlím

Odesláno
Původně zaslal: honza406

podle mne chybí kablíky

od teploměru jsou pin 6 a pin 7

pak kostra je vedena na pin2

a osvětlení na žárovku pin 3 pokud se nemýlím

díky moc za radu..vyzkouším všechno a uvidíme jestli to pujde
Odesláno

meril jsi zda tam jde 12V nebo ne ? to ze tam jsou kabely nic neznamena, muzou vest jen do konektoru mezi svazkem palubky a hlavnim kabelovym svazkem ale v hlavnim svazku uz nemusi byt osazeny. Vezmi multimetr a zmer, zda na dratech s oznacenim \"Axxx\" a \"Mxxx\" je 12V (se zapnutym klickem)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

meril jsi zda tam jde 12V nebo ne ? to ze tam jsou kabely nic neznamena, muzou vest jen do konektoru mezi svazkem palubky a hlavnim kabelovym svazkem ale v hlavnim svazku uz nemusi byt osazeny. Vezmi multimetr a zmer, zda na dratech s oznacenim \"Axxx\" a \"Mxxx\" je 12V (se zapnutym klickem)

dobře změřím a pak vám řeknu díky
Odesláno

hmm ono i kdyz ted koukam do schemat tak ten napajeci drat zacinajici na A je taky spolecnej s hodinama, takze jestli jdou hodiny, tak to asi nebude ten problem

celkove by melo byt v predstartovni poloze klicku pritomno +12V na pozicich 1, 3 a 4, mereno proti pozici 2(kostra) pri rozsvicenych svetlech se pak jeste objevi 12V na pozici 5

Odesláno

jj to ja vim, ze to tlumi podsviceni, taky mam vyrazeno, i u hodin, vedel jsem i cislo dratu u displeje automaticke klimatizace, tam se to taky da vyradit aby nezhasinal

[upravil dne 22/10/09 Ferry]

Odesláno

Zdravím a předem se omlouvám za dotaz, který už tu byl několikrát položen. Nicméně po přečtění celého vlákna jsem z toho úplný jelen.

Máme 406 2.0 HDi, r.v. 2000 nový model bohužel bez PP. Má velký displej, který teď ukazuje venkovní teplotu, datum a čas. Doufám, že jsem to správně pochopila, ale aby šel zprovoznit PP, tak musíme mít ten správný typ displeje (nebo je to třeba jen u starších modelů?).

Chtěla bych vědět, jestli do našeho autka jde přidělat PP a jestli se najde někdo, kdo by byl schopný to kompletně zapojit (samozřejmě za nějakou rozumnou úplatu). Sami se do toho asi pouštět nebudeme, i když je to podle spousty příspěvků relativně \"hračka\".

Díky za odpovědi, rady a příp. kontakty (můžete i na mail: petulkad@centrum.cz)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

U nových modelů to samozřejmě jde dodělat pp, ale musí se navíc na diagnostiku a aktivovat pp. Vše je popsané v příspěvku.

A musí to podporovat řídící jednotka. Né u všech to jde. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...